Προσφορά ζωής: Εθελοντές γιατροί στην Πάφο


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Στο ιατρείο θα εξετάζονται δωρεάν, άποροι συμπολίτες μας, στους οποίους θα δίνονται και φάρμακα δωρεάν, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου στην Πάφο θα αντιμετωπίζονται οξέα περιστατικά Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, ενώ αν υπάρχουν προβλήματα άλλων ειδικοτήτων, ο άρρωστος θα παραπέμπεται στον ανάλογο γιατρό που συμμετέχει στο σύστημα του εθελοντικού ιατρείου.

Δεν θα αντικαταστήσει ούτε το δημόσιο ούτε το ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους φτωχούς, πάσχοντες συνανθρώπους μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδας μας, αναφέρεται.

Τον χώρο του ιατρείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, παραχώρησε δωρεάν ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου με όλες τις διευκολύνσεις και αγόρασε εξ’ ολοκλήρου όλο τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η Δρ Γιούλα Λοιζίδου Συντονίστρια Ιατρείου Εθελοντών Κύπρου στην Πάφο, εξέφρασε τις ευχαριστίες της εκ μέρους των εθελοντών γιατρών Κύπρου, τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Πάφου για την γενναιόδωρη προσφορά και ιδιαίτερα τον κ.  Σαββάκη Γεωργίου, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Κύπρου, του οποίου η συμβολή ήταν πολύ σημαντική.

Η Δρ.  Λοιζίδου ευχαρίστησε και όλους τους εθελοντές  που βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια. Κάλεσε, τέλος, όσους  ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κλινικά εργαστήρια ή για  οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί της.

Το ιατρείο στεγάζεται στο οίκημα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου στην οδό Νίκου Μούντη Αρ. 5Α&Δ, Δασούδι Complex, Γραφείο 101, Πάφος. Το τηλέφωνο είναι 26222885.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ