Προσπάθειες εισαγωγής κυπριακών προϊόντων στις ΗΠΑ (pic)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ο Μάικλ Ονίλ και η σύζυγός του Λένα Αναστασιάδη βρίσκονται σε επαφή με επιχειρηματίες για να εισάγουν στις ΗΠΑ κυπριακό παραδοσιακό λάδι και κουμανταρία!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πρώτο έτος της νομικής σε πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ερωτεύτηκαν παντρεύτηκαν και μένουν με τα παιδιά τους στην περιοχή Έμερσον Παρκ. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα aveherald.com, όταν ο Ονίλ μαζί με τη γυναίκα του πήγαν στην Κύπρο για να επισκεφτούν τους συγγενείς της, έμεινε γοητευμένος από τα κυπριακά προϊόντα.

Στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνονται μεταξύ άλλων: «Όταν γεύτηκε το ελαιόλαδο που παράγεται εκεί, η πρώτη του σκέψη ήταν ‘Πρέπει να βρω τρόπο για να έχω τέτοιο λάδι και στις ΗΠΑ’. Κι όταν του είπαν ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να βρει τη συγκεκριμένη γεύση ελαιόλαδου πουθενά αλλού, η δεύτερη σκέψη του ήταν: ‘Πρέπει να το εξάγουμε’».

Τώρα το ζεύγος, συνεργάζεται με επιχειρηματίες για να φέρουν τρεις μάρκες ελαιόλαδου και κουμανταρίας στην αγορά της Αμερικής.

«Πρέπει να χρησιμοποιώ μισώ μπουκάλι λάδι κάθε μέρα» δηλώνει ο Ονίλ και προσθέτει: «Το χρησιμοποιούμε για να τηγανίσουμε αυγά, για να κάνουμε ποπ-κορν, το βάζω στο ψωμί. Είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά».

Το σχόλιό μας; Τελικά οι ξένοι ξέρουν να «πουλήσουν» καλύτερα τα προϊόντα μας από εμάς τους ίδιους…

Φάνης Μακρίδης