Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του λοχαγού – Αποκλείστηκε το έγκλημα


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter  


Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε επί  της σορού του ο ιατροδικαστής Νίκος Χαραλάμπους στην παρουσία του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους  και  εκ μέρους της οικογένειας του  ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, ο θάνατος του στρατιωτικού οφείλεται σε πνιγμό ενώ αποκλείστηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο εγκληματικής  ενέργειας.

Ο κ.  Χαραλάμπους μετά το πέρας της νεκροτομής είπε « σήμερα έχω διενεργήσει αυτοψία καθώς και νεκροτομή στην σορό του 33χρονου λοχαγού του οποίου ο θάνατος οφελείται σε πνιγμό εντός θαλάσσιου ύδατος. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

Απομακρυσμένο είχε χαρακτηρίσει και νωρίτερα τα ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.


Διαβάστε επίσης: Δραματικό φινάλε για τον 33χρονο λοχαγό


Σε δηλώσεις του στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, ο κ. Τσαπής είπε ότι το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και συγκεκριμένα στη « Γερόνησο»,  διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρση του ότι πρόκειται για τον 33χρονο λοχαγό.

Ο εντοπισμός του στρατιωτικού έγινε γύρω στις 8:30  το πρωί από ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος εντόπισε αναίσθητο πρόσωπο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας . Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομίας και της λιμενικής ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας υπερίπτατο όλο το χρονικό διάστημα της ανάσυρσης του. Επί τόπου έσπευσαν και οι ιατροδικαστές Νίκος Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.  Στην συνέχεια η  σορός του 33χρονου στρατιωτικού  διακομίσθηκε στο Νεκροτομείο Πάφου για την διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

Οι συντονισμένες προσπάθειες για την ανεύρεση του στρατιωτικού στην παραθαλάσσια περιοχή Πέγειας  ξεκίνησαν από την Τρίτη το πρωί και διήρκησαν τρεις ημέρες με την συμμετοχή  μελών  της αστυνομίας, της λιμενικής και της ναυτικής, σκάφος με δύτες , μελών της Εθνικής Φρουράς και της Πολιτικής Αμυνας , αλλά και εθελοντών.

Ο Μιχάλης Σταύρου εντοπίστηκε  στο σημείο που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του, το πρωί της Τρίτης,  από τουρίστα περιηγητή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ