«Σκοτώθηκαν» Χριστοφίδης-Δίπλαρος: «Αν είσαι μάγκας να ανακαλέσεις» (vid)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμης Δίπλαρος και ο υπεύθυνος του τομέα παιδείας του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης. 

Σημειώνουμε ότι μετά από πρόταση του υπ. Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε χθες να μην πληρωθεί η συσσωρευμένη άδεια ανάπαυσης στενών συνεργατών του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια που δεν κατέστη δυνατό να τη λάβουν πριν τη λήξη του διορισμού τους. Στα άτομα αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο κος Χριστοφίδης, διευθυντής του γραφείου του κ. Χριστόφια. Το ποσόν της συσσωρευμένης άδειας 35 ημερών του ανέρχεται σε 13.672 ευρώ. 

O κος Δίπλαρος χαρακτήρισε κουρασμένο και θυμωμένο τον κο Χριστοφίδη καθώς όπως είπε του έκοψαν το επίδομα ανάπαυσης, για το οποίο, όπως ανέφερε, το στέλεχος του ΑΚΕΛ έχει υποβάλλει επανειλημμένα αίτημα, χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν και πότε έγινε αποδεκτό. 

Ο κος Χριστοφίδης έγινε έξαλλος και απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Σταύρο Κυπριανού, κάλεσε τον συνομιλητή του να ανακαλέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν είναι μάγκας ο κος Δίπλαρος ή να τεκμηριώσει αυτό που λέει, ή να άρει τώρα την βουλευτική του ασυλία. Διαφορετικά να μας μιλήσει για την κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία πληρώθηκε άδεια που δεν πήρε, πρωτού γίνει υπουργός, κάτι που κυκλοφορεί ευρέως ότι έχει συμβεί. Δεν υπέβαλα ποτέ αίτημα για ποσόν που δεν δικαιούμαι. Δηλαδή εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με τρίχες», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

 


Καυγάς Χριστοφίδη-Δίπλαρου από 24hcomcy