ΣΟΚ : 15χρονος στη Λάγεια σκότωσε την μάνα του…(ΑΤΥΧΗΜΑ)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Νεότερη ενημέρωση – Η νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως από ατύχημα έχασε η 43χρονη τη ζωή της. O ανήλικος μεταφέρθηκε στο σπίτι του στη Λεμεσό, όπου βρίσκεται ο πατέρας του. 

Προηγούμενη ενημέρωση –  Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.  Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το όπλο στα χέρια του νεαρού.  Η 43 χρονη μάνα αφήνει πίσω της σύζυγο και ακόμη τέσσερα παιδιά (25χρονο,11χρονο,21χρονό και 17χρονο)

Σύμφωνα με την πληροφόρηση μετά το συμβάν, δύο από τα αδέλφια , μετέβηκαν στον κοινοτάρχη του χωριού, ενημερώνοντας τον για το συμβάν. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ατύχημα .

 Διαβάστε τα γεγονότα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου, η 43χρονη βρισκόταν στο εξοχικό με τρία από τα πέντε παιδιά της, όταν γύρω στις 5.30 το απόγευμα, ο 15χρονος γιος της κρατούσε το Φλομπέρ και το περιεργαζόταν. 

Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, νομίζοντας ότι τα όπλο δεν ήταν οπλισμένο, ο ανήλικος το γύρισε προς το κεφάλι της μητέρας του και τράβηξε τη σκανδάλη. Το Φλομπέρ όμως ήταν οπλισμένο πλήττοντας θανάσιμα στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα που έπεσε νεκρή ακαριαία. 

Σε κατάσταση πανικού και με τον 15χρονο σε κατάσταση σοκ, τα δυο αδέλφια του, 25 και 11 ετών έτρεξαν στο χωριό και ενημέρωσαν τον Κοινοτάρχη ο οποίος έσπευσε στο εξοχικό. Η Ηρακλέους βρέθηκε νεκρή, καθισμένη στο πάτωμα του καθιστικού. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 43χρονης θα εξακριβωθούν σήμερα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.