Στο Παρίσι ο ΠτΔ: Βλέπει Ολάντ, TOTAL, Εϊρόλ


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Σήμερα, το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης κ. Κλοντ Μπαρτολόν.

Αργότερα το απόγευμα σήμερα (4μμ ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, στο Προεδρικό Μέγαρο (Palais de l’Élysée).

Απόψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραστεί σε δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Παρίσι κ. Μάριος Λυσιώτης, στην οποίαν θα παραστούν και αξιωματούχοι της Γαλλικής Κυβέρνησης.

Αύριο, Πέμπτη, 13 Ιουνίου, το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντής της εταιρείας TOTAL κ. Κριστόφ ντε Μαρτζιερί.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας κ. Ζαν-Μαρκ Εϊρόλ ακυρώθηκε λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού.

Κατά τις επαφές του στο Παρίσι, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στη Γαλλία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.