Συνέντευξη Αγγελίδη: Εσωτερική έρευνα για αξιωματικό αστυνομίας! (vid)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Του Φάνη Μακρίδη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε συνέντευξή του στο 24H κλήθηκε να τοποθετηθεί για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του 24H (12/06) και το επιβεβαίωσε.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι η έρευνα σε βάρος του αξιωματικού βρίσκεται στα τελικά της στάδια και ότι σύντομα τα αποτελέσματά της θα κοινοποιηθούν.

Θυμίζουμε πως όπως γράψαμε την περασμένη Τετάρτη, ανώτατα στελέχη της κυπριακής Αστυνομίας διέταξαν έρευνα σε βάρος αξιωματικού της αστυνομίας, όταν υπήρξε καταγγελία ότι φερόταν να χρησιμοποιεί για την πάρτη του κατασχεθέντα εξοπλισμό. Πιο συγκεκριμένα, αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρνακας, φερόταν να χρησιμοποιούσε γραφειακό εξοπλισμό που κατασχέθηκε μετά από πρόσφατη εκστρατεία για τον ηλεκτρονικό τζόγο.


24H-Αστυνομία: Αξιωματικός οικειοποιήθηκε κατασχεθέν υλικό!


Για 33χρονο λοχαγό

Ο Ανδρέας Αγγελίδης κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα υποστηρίζει ο αδερφός του 33χρονου λοχαγού από την Πέγεια. Ο Ανδρέας Σταύρου, όπως γράψαμε την περασμένη Πέμπτη (13/06), υποστήριξε ότι ο αδερφός του Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε. Ανέπτυξε μάλιστα και την επιχειρηματολογία του.


Αδερφός 33χρονου λοχαγού: «Ιδού γιατί δεν αυτοκτόνησε» (pics)


Ο κ. Αγγελίδης, πάντως, ανέφερε πως από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει το συμπέρασμα ότι ο 33χρονος λοχαγός δολοφονήθηκε. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η Αστυνομία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και όποια επιπρόσθετα στοιχεία δοθούν από την οικογένεια του Μιχάλη Σταύρου.

Τροχαία και διαδίκτυο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας μίλησε στο 24H και για άλλα δυο θέματα. Τα τελευταία δυστυχήματα , αλλά και το κρούσμα με τον 41χρονο που εκμεταλλευόμενος το διαδίκτυο επιχείρησε (με πλαστό λογαριασμό) να παρενοχλήσει ανήλικη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για να αποφευχθούν παρόμοια κρούσματα δεν αρκεί μόνο η συμβολή της Αστυνομίας, αλλά και η σωστή στάση των πολιτών.

Δείτε τη συνέντευξη του Ανδρέα Αγγελίδη στο 24H:


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ από 24hcomcy