Τελεσίγραφο Βενιζέλου – Κουβέλη σε Σαμαρά

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ζήτησαν από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά το πέρας της συνάντησής τους στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.

Η περαιτέρω πορεία της κυβέρνησης προϋποθέτει την ουσιαστική συνεννόηση των κομμάτων που τη συγκροτούν, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ζητώντας συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.


Δηλώσεις Κουβέλη μετά τη συνάντηση με το Βενιζέλο από fon1972

Επισήμανε πως το αρραγές της κυβέρνησης προϋποθέτει τη συμφωνία και των τριών μερών, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση μπορεί να πορευθεί για να ολοκληρώσει το έργο της από τη στιγμή που θα εξασφαλίσει τον κοινό τόπο.

 Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να επισημαίνει πως τα τρία κόμματα έχουν καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια.

“Μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή αν υπάρχει μια σχέση ειλικρίνειας και θεσμικής ισοτιμίας”, υπογράμμισε, απευθύνοντας και ο ίδιος πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά για συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.


Δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη συνάντηση του με… από Dailymotion_Greece

“Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να θέλει να διαταραχθεί η ισορροπία της χώρας”, υπογράμμισε, καλώντας τον πρωθυπουργό σε συζήτηση ώστε να εξετάσουν το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.