Μαύρος Ιούνης: Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στην Λεμεσό


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Αστυνομία ο άτυχος  είναι αλλοδαπός παντρεμένος και μόνιμος Κύπρου. Το θύμα βρισκόταν πεζός στον αυτοκινητόδρομο και στην προσπάθεια του να διασταυρώσει παρασύρθηκε από διερχόμενο ημιφορτηγό.   

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω τροχαίου δυστυχήματος, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας, είναι κλειστός.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Παρεκκλησιάς και επαναεισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο από τη Μονή. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι υπομονετικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 Νεότερη ενημέρωση 12:39

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα 45χρονος Σουηδός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος παρασύρθηκε από ημιρφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:00, όταν ο 45χρονος στάθμευσε το όχημα του, που ακολουθούσε ανατολική κατεύθυνση, στην αριστερή λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε από αυτό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ημιφορτηγό που οδηγούσε 54χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Κύπρο και ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Σε κατάσταση σοκ, ο οδηγός του ημιφορτηγού κάλεσε σε βοήθεια και ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο Σουηδό στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε μηχανική βλάβη στο όχημα του 45χρονου και οι λόγοι που το θύμα χρειάστηκε να σταματήσει και να εξέλθει από το όχημα του διερευνώνται.

Ο Αιμίλιος Καφάς κάλεσε όλους, οδηγούς και πεζούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ σημείωσε πως οι προσπάθειες της αστυνομίας για μείωση των τροχαίων και θανατηφόρων οδικών δυστυχημάτων συνεχίζονται, ωστόσο χρειάζεται, όπως είπε και η συμπαράσταση και βοήθεια από το ίδιο το κοινό.