Τι απαντά ο Παπαδόπουλος στο ΑΚΕΛ για το ΔΣ της ΚΤ

  


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


“Λυπούμαστε ειλικρινά για την ελαφρότητα με την οποία κάποιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα, όπως ο διορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, χωρίς να μπουν στον ελάχιστο κόπο να ελέγξουν τα πραγματικά δεδομένα, σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος σε ανακοίνωση του”, προσθέτοντας, 

“Επειδή είδαν ένα όνομα μέλους χρηματο-οικονομικής εταιρείας έβγαλαν το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον κ. Στέλιο Κυριάκου Κοιλιάρη που πρόσφατα διορίστηκε από την Κυβέρνηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας”.

Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο κ. Στέλιος Ανδρέα Κοιλιάρης που στις δήθεν αποκαλύψεις αναφέρεται ότι συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο χρηματο-οικονομικής εταιρείας είναι άλλο πρόσωπο από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας κ. Στέλιο Κυριάκου Κοιλιάρη.

Οσον αφορά την πώληση των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, η θέση της Κυβέρνησης έχει εκφραστεί κατ’ επανάληψη, ακόμα και χθες.

Η Κυβέρνηση ξεκαθάρισε με σαφήνεια ότι δεν είχε καμιά ανάμιξη στις διαπραγματεύσεις μετά την πολιτική απόφαση του Eurogroup.

“Πιστεύουμε ότι η συνεχής αντιπαράθεση μόνο δυσφορία προκαλεί στους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης” κατέληξε.