Το 24H στα βενζινάδικα! «Όσο και να αυξηθεί θα πληρώνουμε» (vid)

  


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


ΤΗΣ Άρτεμις Ελένης Καζά 

Δυστυχώς δεν κράτησαν πολύ οι σχετικά μειωμένες τιμές των καυσίμων. 

Ήδη σε όλα τα πρατήρια ενσωματώθηκαν νέες τιμές με την μέση τιμή για τη βενζίνη 95 οκτανίων να έχει διαμορφωθεί σε 1,373 το λίτρο. Η βενζίνη 98 οκτανίων έφτασε το 1,413 και το πετρέλαιο κίνησης στο 1,3. 

Μπορεί οι αυξήσεις ανά λίτρο να είναι μόνο, περίπου ένα σεντ, αλλά προσθέτοντας το ποσό κάθε φορά που γεμίζεις το αυτοκίνητο σου, πιθανότατα για κάποιους το τελικό ποσό να είναι εμφανέστατα ακριβότερο.

«Δεν καταλαβαίνω πότε αυξάνεται και πότε μειώνεται το κόστος στη βενζίνη» ανέφερε μια κυρία στο 24H προσθέτοντας ότι δεν το ψάχνει ιδιαίτερα το θέμα αφού κάθε φορά η διαφορά είναι κάτι σέντ. Από την άλλη όμως μια νεαρή κοπέλα σχολίασε ότι φυσικά αντιλαμβάνεται την αύξηση στα καύσιμα και συνήθως ψάχνει να βρει φτηνότερα πρατήρια για να βάλει βενζίνη. Μάλιστα χαρακτήρισε τις αυξήσεις στα καύσιμα «κλεψιά» τονίζοντας ότι πρέπει να μειωθεί οπωσδήποτε.

Πάντως το γενικό πόρισμα που βγήκε από την σημερινή κουβέντα του 24H μαζί με τον κόσμο που έβαζε βενζίνη, είναι ότι, «αν και ακριβή, η βενζίνη είναι αναγκαίο κακό και όσο και να πάει θα πηγαίνουμε να βάζουμε», αφού ψάχνοντας ένα πρατήριο φτηνότερο, σε τελική ανάλυση μπορεί να σπαταλήσουμε και περισσότερα λεφτά σε καύσιμα από ότι αν βάλουμε σε ένα ακριβό πρατήριο εξ’αρχής. 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ακριβώς τι μας είπε ο κόσμος για τις αυξήσεις στα καύσιμα.


Οι Κύπριοι και η αύξηση στα καύσιμα από 24hcomcy