Το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ: ”Πάμε να το κλείσουμε” (vid)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σε κλίμα συγκίνησης έληξε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, μετά την ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για οριστικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Λίγο πριν κοπεί το ψηφιακό και αναλογικό σήμα της ΕΡΤ, η Έλλη Στάη αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων προκειμένου να παραδώσει τη σκυτάλη στους Χρύσα Ρουμελιώτη, Αντώνη Αλαφογιώργο και Φάνη Παπαθανασίου, οι οποίοι παρέμειναν στον ”αέρα” μέχρι τέλους.

Ένας τεχνικός της ΕΡΤ συγκινημένος τη φίλησε ενώ ο Αντώνης Αλαφογιώργος την ώρα που έβαζε το μικρόφωνο του για τελευταία φορά αναφώνησε: ”Άντε, πάμε να το κλείσουμε”.

Η Έλλη Στάη προτίμησε να αποχωρήσει χωρίς να πέσει το σήμα τέλους του δελτίου ειδήσεων και παρότρυνε τους συναδέλφους της να μπουν στο στούντιο και να καθήσουν.

“Είναι μια μέρα δύσκολη”. Με αυτή τη φράση ξεκίνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων με την κα Στάη να τονίζει: “Θα κάνουμε το τελευταίο όπως φαίνεται δελτίο της ΕΡΤ, με την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητα, που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια”. 

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.