Τρίτο θανατηφόρο στην Αραδίππου: Παρέμβαση κυβέρνησης


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ημιφορτηγό αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας Χρήστο Ανδρέου, που οδηγούσε 24χρονος από την Λεμεσό στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του σαλούν αυτοκινήτου που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ο  25χρονος Ασσιώτης. Από την βίαιη σύγκρουση των δύο οχημάτων ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, ο Ασσιώτης φαίνεται να  είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Ο 25χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αραδίππου όπου ήταν αρραβωνιασμένος με την Φωτεινή, την οποία σκόπευε να παντρευτεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο Νικόλας Ασσιώτης καταλείπει ανήλικο παιδί από τον προηγούμενο του γάμο.

Στα πλαίσια της διερεύνησης για τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 24χρονου οδηγού του ημιφορτηγού.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή του νέου θανατηφόρου σε δήλωση του ανέφερε ότι θα αναθεωρηθούν τα μέτρα που λαμβάνονται  για την πρόληψη των θανατηφόρων δυστυχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ