Βίντεο: Οδήγηση και αλκοόλ – Η διαφήμιση που κόβει την ανάσα

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Το βρετανικό υπουργείο μεταφορών αποφάσισε να λανσάρει μια νέα καμπάνια ενημέρωσης για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στα πλαίσια της καμπάνιας “THINK!”, η εταιρεία που δημιούργησε τη διαφήμιση κοινωνικού μηνύματος, η Leo Burnett Worldwide, παρουσίασε το σοκαριστικό βίντεο της, το οποίο αποτελεί μια “γροθιά στο στομάχι”.

Μία κάμερα έχει στηθεί στις αντρικές τουαλέτες ενός μπαρ, και καταγράφει τις στιγμές που οι πελάτες του κοιτάζουν στον καθρέφτη. Ξαφνικά, ακούγονται λάστιχα που στριγγλίζουν και ένα “θύμα τροχαίου” συγκρούεται με τον καθρέφτη.

Το σποτάκι ονομάστηκε #PubLooShocker και για την ολοκλήρωση του χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματίες ηθοποιοί, καθώς όπως διευκρινίζει η εταιρεία, αν είχαν κάνει το πείραμα με καθημερινούς ανθρώπους, θα υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων και καρδιακών επεισοδίων.


Drink Driving Campaign από CDemo83

Οι ηθοποιοί ήξεραν ότι μέσα στο μπάνιο τους περίμενε μια έκπληξη, αλλά δεν ήξεραν τι, έτσι ώστε οι αντιδράσεις τους να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο αυθόρμητες. Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό του μηνύματος που θέλει να περάσει.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.