Απόλλων: Δουλειά σε ό,τι πήραν Χριστοφόρου-Ταραπουλούζης

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου μαζί με τους συνεργάτες του διαβουλεύονται συνεχώς για την προετοιμασία που ήδη ξεκίνησαν να κάνουν ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι Νις στα πλαίσια των πρώτων αγώνων του πλέι οφ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός ηγέτης των κυανολεύκων έχει το πρώτο επίσημο φετινό δείγμα της αντιπάλου από το τι είδε στο Ζερλάν την 10η Αυγούστου. Μαζί με αυτά που σημείωσε από το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Σιαμπιονά για τη Νις έχει ήδη προσθέσει και όσα πήρε ο βοηθός του, Σίμος Ταραπουλούζης, από το εντός έδρας παιχνίδι της Γαλλικής ομάδας το περασμένο Σάββατο στη νίκη της αντιπάλου του Απόλλωνα κόντρα στη Ρεννές.

Όλες αυτές τις σημειώσεις αξιολογούν τα μέλη του προπονητικού τιμ και θα προσπαθήσουν να εμπεδώσουν στους παίκτες του Απόλλωνα το τι θα πρέπει να προσέξουν από το παιχνίδι της Νις την ερχόμενη Πέμπτη και σε ποια σημεία να κτυπήσουν την αντίπαλο των κυπελλούχων Κύπρου.

Σαφέστατα, υπάρχουν παίκτες κλειδιά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τη ζημιά στον Απόλλωνα. Αυτούς ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα θελήσει με τον τρόπο που θα παρατάξει τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ να τους σταματήσει και να μην παρουσιαστούν επικίνδυνοι για την εστία του Μπρούνο Βάλε.

Πρώτιστος στόχος είναι το μηδέν παθητικό για τον Απόλλωνα και ακολούθως το γκολ. Εάν και εφόσον ο Απόλλωνας μπορέσει και κρατήσει την εστία του ανέπαφη την ερχόμενη Πέμπτη τότε το ταξίδι στη Νίκαια θα έχει περισσότερη αισιοδπξία…

Πηγή: balla.com.cy