Η μαρτυρία ενός εμπόρου

“Δεν ξέρω γιατί εμείς εδώ στην Κύπρο τα ρίχνουμε όλα στο κεφάλαιο. Έχω ένα μικρό μπακάλικο στον Στρόβολο και δεν μπορείτε να φανταστείτε τα ωφελήματα που είχα από το σχετικό διάταγμα:

1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ: Για να μπορέσω να ανταγωνιστώ τα σούπερμαρκετ το μπακάλικο μου είναι ανοικτό 18 ώρες την ημέρα. Βέβαια επειδή μόνο εγώ εργάζομαι εκεί βρήκα την ευκαιρία να μην πηγαίνω καθόλου στο σπίτι μου. Την οικογένεια μου την βλέπω όταν έρχονται να πάρουν τα ψώνια. Έτσι λιγότερη επαφή με την οικογένεια, κατακόρυφη μείωση των εξόδων.
 
2. ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Με τις νέες συνθήκες αναγκάστηκα να διαμορφώσω λίγο το χώρο μου φτιάχνοντας ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο για να κάνω μέσα μέσα κανένα μπάνιο. Εργοδότησα έτσι 3 οικοδόμους για ένα μήνα.

3. ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Με το που έμαθαν οι ανθρώποι της γειτονιάς μου ότι είμαι συνέχεια ανοικτός απέβαλαν κάθε φόβο ότι θα μείνουν από τρόφιμα και άρχισαν να τρώνε ασταμάτητα. Αφού ξέρουν ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας μπορούν να βρουν ότι θέλουν στο μπακάλικο οι ανθρώποι τρώνε σαν τρελοί. Πολλαπλάσιος ο τζίρος.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ; Ή μήπως χωρίς καν να το ξέρετε εφαρμόζετε τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που πριν από εκατό και βάλε χρόνια προγραμμάτισαν τη δημιουργία τεράστιων μονοπωλίων και την αφαίμαξη των μικρομεσαίων εμπόρων:

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 6, 1
“Θα αρχίσουμε σύντομα να εγκαθιδρύουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές κολοσσιαίου πλούτου, πάνω στα οποία ακόμη και η μεγάλες περιουσίες των Γκογίμ θα εξαρτώνται σε τέτοιο βαθμό που θα καταποντιστούν μαζί με την αξιοπιστία των Κρατών, την ημέρα μετά από μια πολιτική καταστροφή. 

Με εκτίμηση Κώστας”

Εάν θέλετε και εσείς να γράψετε τη γνώμη σας στείλτε μας το mail σας στο [email protected]