Ομόνοια: Το πλάνο του Τόνι

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ανόρθωση είναι “υποχρεωμένη” να κατακτήσει το τρίποντο απέναντι στην Ένωση. Το ιδεατό για τον Τόνι Σαβέβσκι είναι αυτό να συνδυαστεί από καλή εμφάνιση…

Στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ η Ομόνοια υποδέχεται την Ένωση (20:00, Primetel) με διπλό στόχο: θέαμα και αποτέλεσμα. Οι “πράσινοι” δέχτηκαν έντονη κριτική μετά την εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση και χρειάζονται και ένα καλό παιχνίδι πέρα από τη νίκη.

Ο Τόνι Σαβέβσκι έχει καταστρώσει τα πλάνα του, αλλά κάποιες θέσεις φαίνεται πως “παίζονται”. Μπροστά από τον Μορέιρα θα βρίσκονται Θερβέρα, Αντράντε και Σκαραμοτσίνο, αλλά ο Αλαμπί μάλλον θα πληρώσει την κακή απόδοσή του στην πρεμιέρα, αφήνοντας τη θέση του στον Σερφά. 

Σοάρες, Λεάντρο και Νούνο Ασίς δείχνουν ακλόνητοι στα χαφ, όπως και ο Γκικίεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ερωτηματικό αποτελούν οι ακραίοι επιθετικοί. Ο υγιής Εφραίμ θα ήταν δίχως συζήτηση βασικός, ωστόσο έχασε πολλές προπονήσεις και ίσως κριθεί ανέτοιμος από τον προπονητή του. Τις θέσεις στα πλάγια διεκδικούν επίσης Τέιλορ, Πλατινί και Σκέμπρι.

Πηγή: Balla.com.cy