Εις το όνομα της τηλεθέασης, του Χουλιάρα και του Άγιου Αρχιεπισκόπου…Feel blessed!

Θα καταθέσω την γνώμη μου για το πολυδιαφημιζόμενο και πολυαναμενόμενο «Feel bold με τρέσες»…

Και θα πάω κατευθείαν στο ”ζουμί”, αυτό που θα έπρεπε να είναι αφιερωμένο το επεισόδιο από την αρχή, στα κορίτσια…

Που αφενός, μέσα στην κρίση που δεν έχουμε να φάμε, βάλαμε τα 16χρονα και τα 17χρονα να κουνιούνται σαν λολίτες με μπραζίλιαν, μπροστά σε μια άσχετου ασχετοσύνης κριτική επιτροπή (Ύπαγε οπίσω μου σατανά) και περιμέναμε με τις ερωτήσεις του τύπου ”έχεις κάνει προσθετική στήθους;” γύρω στις 36 φορές, να μας δείξουν ποσό έξυπνες και λαμπρές προσωπικότητες (μπορεί να) είναι και αφετέρου να τους υποσχεθούμε, αφού κουρευτούν γουλί να κάνουν μια λαμπρή καριέρα στο μόντελιγκ.

Και αναρωτιέμαι ο καψερός: Ποιο μοντελιγκ; Εδώ καταστήματα δεν θα έχουμε σε λίγο! Χρειαζόμαστε μοντέλα και δεν το πείρα χαμπάρι να στηθώ και εγώ στην ουρά, τόσο ωραίο παΐδι; (Η μάνα μου έτσι μου λέει, έχω κάθε λόγο να την πιστέψω) Και αφού έχουμε μόντελιγκ γιατί στη κριτική επιτροπή δεν υπήρχε ένας σχεδιαστής;

Ένα μοντέλο; Ένας φωτογράφος; Ένας fashion editor; Ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Ο Βαγγέλης στο ρόλο του Κωνσταντίνου Χριστόφορου (μετά θα κάνει σόλο καριέρα, έχει στόχο). Ό,τι του φάνει του Λολοστεφανή. Πλάνο να ‘ναι και ότι να ‘ναι. Η Βουργίδη, αφού σκηνοθέτησε όλες τις υπερεκπομπές του Μεga, 24 ώρες το 24ωρο (και τις επαναλήψεις – είναι η Αριστοτέλους της σκηνοθεσίας) αποφάσισε να βγει και στην παρουσίαση. Μα πότε προλαβαίνει δεν καταλαβαίνω. Για την Χριστιάνα Σταυρου, κρίμα να κάνει επανεμφάνιση στην τηλεόραση με αυτό.

Κρίμα γιατί το χει!

Εδώ θα μου πείτε στον τελικό θα είναι κριτής η Ροντίκα Κάρογιαν… (νυν σύζυγος)

Ο Μίλτος Μακρίδης… (πολύ πολύ πρώην παρουσιαστής.) Πού τον θυμήθηκαν τον αποτυχημένο πάλι;

Και η νεοφώτιστη (πρώην παρουσιάστρια, πρώην ραδιοφωνική παραγωγός – ο Χριστός και η Παναγία) ”ό,τι κάνω γράφει για μένα κυπριακό site”,  Κωνσταντίνα Ευριπίδου…

Στην δε παρουσίαση (η πρώην πανελίστρια της Ναταλίας Γερμανού και το πρώην κορίτσι του Θέμου, Εν Χριστώ αδελφή  Έλενα Παπαβασιλείου… Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου!

Τόσοι πρώην μαζεμένοι πρώτη φορά στα χρονικά. Θα πληρωθούν κιόλας; Τα σχόλια δικά σας….

Υστέρα αντιλαμβάνομαι ότι ουσιαστικά ποσώς μας ενδιαφέρουν τα κορίτσια, πρόγραμμα να έχουμε να δείχνουμε και τι στον κόρακα. Ότι πρέπει έξι – επτά επεισόδια, θα φάμε κανά δυο μήνες μετά έχουμε και DanSing μια χαρά θα μας κάτσει τις Κυριακές. Θα καβατζάρουμε παίχτρια και την Star και με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!

Μην σου πω και μια ντουζίνα τρυγόνια!

Καθ’ότι τα παίρνω μια χαρά από το χορηγό που του τάξα κυπριακό Next top κοντό model (με καμένα μαλλιά… καλά και με μυαλά) και έχω δωρεάν πρόγραμμα.

Θα χαρούν και οι νέοι συνεργάτες (βλέπε Φιλελεύθερος) που θα έχει τόσες αποκλειστικότητες. Αυτό που το βάζεις;  

Ένωσαν το τσαρδί τους (εμπορικό τμήμα) τα πουλάκια μου και έγιναν και κανά δυο προσλήψεις από αλλά συγκροτήματα. 

Ετοιμαστείτε για εξωφυλλάκια τηλεαστέρων όπως Γιώργος Ρούσος (Καλαμαράς), Ευάγγελος Ευάγγελου (κάνει τον Καλαμαρά, χορεύει παραδοσιακούς χορούς, κάνει το karate kid, έχει υφάδι 1000 καρδιναλίων, πόζα, και κακία αλά Μουρατίδη, μεγαλοπαρουσιαστής και μεγαλοαρχισυντάκτης και κυρίως κολλητός του μάστρου, μοιράζονται το ίδιο γραφείο ενίοτε), Τάσος Θεοδώρου (Καλαμαράς, κολλητός με το κολλητό του μάστρου) και ξανά μανά. ε

Το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Τάδε έφη Giorgio Χουλιάρας (αλλιώς Χούλιο) (ο μάστρος)

Για τα κορίτσια όπως αντιλαμβάνεστε κανένας άλλος λόγος. 7 εβδομάδες και 1 DanSing στην νικήτρια και είναι και πολλά! Πάνω από όλα η εμπειρία! Σημασία έχει να Feel fantastic!

Και εμάς δεν μας λυπάται κανένας που Feel όλο και πιο χαμένοι. Που έχουμε χορηγό και αντί να κάνουμε κάτι της προκοπής για να βλέπουμε όλοι κάνουμε σαχλοβουκολικά show άνευ λογού και λογικής. Τάζουμε φύκια και μεταξωτές κορδέλες, φυτεύομε όνειρα για ανύπαρκτες καριέρες, εξευτελίζουμε αφελή νεαρά κοριτσάκια για να φαινόμαστε έξυπνοι!

Άξιο το προσκύνημα του Megaλοκαναλάρχη μας! Φαντάζομαι το καταχάρηκε και ο ίδιος το πρόγραμμα! Με την λογική να το δεις, ο Προκαθήμενος θα πρέπει να τους έκανε και αγιασμό να μην αβασκαθούν! Το πρόγραμμα βοήθησε στην προαγωγή της τάξης και της ηθικής με σοβαρότητα! Έδειξε σαν φάρος το δρόμο προς την επιτυχία! Σαν κατηχητικό ένα πράγμα.

Διαγωνισμός ομορφιάς!

Εις το όνομα της τηλεθέασης, του Χουλιάρα και του Άγιου Αρχιεπισκόπου

Feel blessed!

Αμην…  

 

Πηγή: stylista.com.cy