Χιώτης: “Respect στους φίλους της ΑΕΛ

Η πικρία του για το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο ήταν προφανής, αλλά όχι ικανή να επισκιάσει κάποια πράγματα που σίγουρα είναι πολύ πιο σημαντικά στη ζωή από μία νίκη ή μία ήττα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το πανό των φιλάθλων της ΑΕΛ για τη Μαρία Μόκα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και ο Διονύσης Χιώτης είπε το δικό του… “ευχαριστώ” με ένα μήνυμά του.

Άλλωστε η αντιπαλότητα ανάμεσα στις ομάδες κρατάει 90 λεπτά και περιορίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Η αδιαλλαξία της τρόικας στο θέμα της Μαρίας Μόκα έχει αγγίξει άπαντες. Δεν έχει σημασία αν την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σχεδόν 560.000 ευρώ την είχε παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ απέδειξαν με τη συμπεριφορά τους πως κάποια πράγματα (ορθώς) είναι υπεράνω ομάδων.

Και με πανό τους καυτηρίασαν όσους αποφασίζουν για τις τύχες μας για το “κούρεμα” ακόμη και του ποσού που είχε συγκεντρωθεί για τόσο καλό σκοπό! “Τι φταίει η Μαρία για τα λάθη τα δικά σας, σκεφτείτε να το έκαναν αυτό ρε στα παιδιά σας”, ανέφερε το πανό των φίλων της ΑΕΛ, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, πανό που είχε αναρτηθεί σε κεντρικό σημείο της Ανατολικής.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε λίγα, αλλά ουσιαστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Έβαλε φωτογραφία από την κερκίδα της ΑΕΛ με το πανό και έγραψε: Respect. Σεβασμό…

 Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy