Ομόνοια: Ο Ρουέδα ελέγχει την υπόθεση…

 

Η μεγάλη λαϊκή προσπάθεια που κατέβαλε η Ομόνοια στα κριτήρια Μαρτίου, “οργώνοντας” περιοχές και χωριά της Κύπρου για να μαζευτεί το ποσό, καρποφόρησε.

Τι θα γίνει όμως αν η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τα κριτήρια Σεπτεμβρίου δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Το πρόβλημα της Ομόνοιας όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι του σωματείου, είναι και ο κύριος παράγοντας για όλα όσα συμβαίνουν στο τριφύλλι… Από την παραίτηση του κ. Μυλωνά, μέχρι την άσχημη εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο.

Τα κριτήρια είναι και θα συνεχίσουν να είναι οικονομικός βραχνάς για το σωματείο στην Καρπενησίου, αφού χωρίς πρωτάθλημα και χωρίς επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν μπαίνει χρήμα στο ταμείο, αφού εδώ και δύο χρόνια, οι “πράσινοι” πετάνε στα σκουπίδια την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Γύρω στις 500.000 (700.000 ήταν το αρχικό) είναι το ποσό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ομόνοια για να γλιτώσει τα χειρότερα από την ΟΥΕΦΑ, αφού εάν τυχόν και δεν είναι “ok” στις υποχρεώσεις της, τότε θα τιμωρηθεί με -6, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες. Σίγουρα είναι μια μεγάλη τιμωρία, στην Ομόνοια όμως έχουν πίστη και εύχονται όλα να κυλήσουν ομαλά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα λέγαμε ότι είναι στα χέρια του κόσμου της Ομόνοιας να μην αφήσουν την ομάδα τους να τιμωρηθεί, έλα όμως που άλλος κρατά το κλειδί για το αν θα περάσουν οι “πράσινοι” τα κριτήρια…. Το όνομα αυτού, Ρουέδα! Ο Ισπανός αποτελεί αγκάθι για την Ομόνοια στα κριτήρια Σεπτεμβρίου, αφού ζητάει να του καταβληθεί άμεσα το ποσό των 350.000 ευρώ. Προ ημερών η Ομόνοια γνωστοποίησε ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί κάποιος διακανονισμός με τον ποδοσφαιριστή, ούτος ώστε να γίνει αποπληρωμή του ποσού σε δόσεις, ακόμη όμως δεν συμφώνησαν.

Εάν ο Ρουέδα αποδεχθεί τον κανονισμό, τότε οι “πράσινοι” θα πρέπει να καλύψουν το ποσό των 150.000 ευρώ, και αυτό θα γίνει με τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Να θυμίσουμε ότι το στόρι ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2011 όταν η Ομόνοια είχε διακόψει το συμβόλαιο του Ρουέδα και μάλιστα λόγω ευθύνης του παίκτη όπως ανακοινώθηκε. Στην συνέχεια όμως η ΦΙΦΑ δικαίωσε τον Ισπανό θεωρώντας υπεύθυνη την Ομόνοια για την διακοπή της συνεργασίας τους με αποτέλεσμα το τριφύλλι να καλείται να πληρώσει τώρα 350.000.

Πηγή: balla.com.cy