Dansing For You 3: Ποιοι αποχώρησαν;

Της Μαρίνας Χατζηχριστοδούλου

Ήταν το πιο ”ήρεμο” live θα μπορούσαμε να πούμε… Αν εξαιρέσουμε την κόντρα ανάμεσα στον διαγωνιζόεμενο Τάσο Ευαγγέλου και το Νίκο Μουρατίδη που ανάγκασαν την Χριστιάνα να πάρει ρόλο διαιτητή!

Η παρουσιάστρια σε αυτό το live ήταν πιο σικ από ποτέ, φορώντας μια χρυσή τουαλέτα σε στενή γραμμή με την υπογραφή του Ανδρέα Ζαννετίδη.

”Θα πέσουν πάρα πολλές προσφορές που αφορούν το άτομο σου”, της είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης από το green room, αφού η Χριστιάνα έλαμπε για άλλη μια φορά!

Τα ζευγάρια έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό και πραγματικά η κριτική επιτροπή τους αντάμειψε με πολύ ψηλές βαθμολογίες, απορημένοι κιόλας για το ποιος θα φύγει απόψε…

Η εμφάνιση του Τάσου Ευαγγέλου και της παρτενέρ του Βαρβάρας άναψε φωτιές. Εκτός από την καλή τους παρουσίαση, στο βίντεο ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ”οι βαθμολογίες των κριτών είναι ο,τι νάναι”. Οι κριτές ζήτησαν από τον Τάσο να δικαιολογήσει  αυτό τον σχολιασμό και τους είπε πως αν βάλει κάποιος το περασμένο live θα δει ότι οι βαθμολογίες των διαγωνιζόμενων ήταν ο,τι νάναι.

Φυσικά, η ατμόσφαιρα φούντωσε ακόμη περισσότερο αφού ο Νίκος Μουρατίδης θύμωσε πάρα πολύ και του απάντησε το εξής: Ο,τι νάναι είναι ο εγκέφαλος σου…”

Έτσι, η Χριστιάνα πήρε την σφυρίχτρα και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Και κάπως τα κατάφερε με τον Τάσο να εξηγεί πως ”δεν είναι για τη δική μου βαθμολογία, είπα γενικά για τους διαγωνιζόμενους”, αφήνοντας  κάποια υπονοούμενα…

Από την άλλη η σέξι Ροζίτα Κεντάλα παρ’όλο το αισθησιακό στριπτίζ της, την ώρα που έπρεπε να βγάλει την ρόμπα της, ”κόλλησε” με αποτέλεσμα να.. την σκίσει!

Έκπληξη της βραδιάς το ντουέτο ανάμεσα στην Στέλλα Στυλιανού και την Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, οι οποίες τραγούδησαν ένα ποτ-πουρί κυπριακών τραγουδιών ξεσηκώνοντας κριτική επιτροπή και κοινό!

Ανάμεσα σε αυτά το ”Περτίτζι μου” το οποίο ο Νίκος Μουρατίδης προσπαθούσε να το πει με κυρπιακή προφορά… Μάταια όμως, αλλά η Χριστιάνα του είπε να δοκιμάσει για άλλη μια φορά. Και αυτός απάντησε: ”Πέρδικα μικρόστομη” με κριτές και κοινό να σκάζουν στα γέλια!

Εμείς θα σταθούμε όμως, στην καυτή-ερώτηση του Βαγγέλη στην Στέλλα Στυλιανού, για το αν έχει σχέση με γνωστό ηθοποιό εξ Ελλάδος ή όχι. Και αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Ο παρουσιαστής το έφερνε από εδώ, το έπερνε απ’εκεί, με πλάγιο τρόπο όμως. Με αφορμή τον στίχο ”Εμένα η αγάπη μου εν που το Παραλίμνι”, ο Βαγγέλης ρώτησε την Στέλλα: ” Που είναι η δικιά σου αγάπη; Εντός Κύπρου ή εκτός Κύπρου;” 

Η παρουσιάστρια αρκέστηκε να πει: ”Ενίοτε είναι εντός Κύπρου…” και ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι μπορεί να πηγαινοέρχεται εντός και εκτός με αυτή να συμφωνεί… Λέτε να είναι τελικά το νέο ζευγάρι της showbiz;

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο περσινός νικητής του Dansing στο χορό, Μαρίνος Κόνσολος μαζί με την παρτενέρ του Αγγέλα, οι οποίοι ”σάρωσαν” την σκηνή…!

Λοιπόν… Δεν θα πολυλογήσουμε άλλο. Εννοείται πως και τα υπόλοιπα ζευγάρια ήταν αξιοπρεπέστατα…

Ένα ζευγάρι από το χορό και ένα από το τραγούδι είδαν την πόρτα εξόδου από το φιλανθρωπικό σόου που χθες, είχε τα περισσότερα τηλεφωνήματα από ποτέ, όπως δήλωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Από το χορό αποχώρησε η ηθοποιός Έλενα Διαμαντίδου και ο Αντρέας Σάββας, ενώ από το τραγούδι ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χάμπαλης και η παρτενέρ του Έλενα Παναγή, η οποία δεν βρισκόταν εκεί, λόγω έντονης αδιαθεσίας, βλέποντας το αποτέλεσμα της αποχώρησης τους από το σπίτι…!