Ζητάει απομάκρυνση Αλαμπί η Θύρα 9 λόγω άσεμνης χειρονομίας του!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας με ανακοίνωση τους στο Facebook ζητάνε την απομάκρυνση του Ρασίντ Αλαμπί καθώς υποστηρίζουν ότι προέβηκε σε άσεμνες χειρονομίες πεος την κερκίδα των φίλων της ομάδας.

Μάλιστα ο αμυντικός της Ομόνοιας αποδοκιμάστηκε έντονα σε κάποιο σημείο του αγώνα και οι οργανωμένοι θέλησαν να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Αναλυτικά:

“Θα θέλαμε να τοποθετηθούμε για το σημερινό συμβάν που προέκυψε με τον παίκτη μας, Αλαμπί.

Σε κάποια φάση του παιχνιδιού, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μετά από ντρίπλα του χειροκροτήθηκε ειρωνικά από κόσμο της ομάδας μας που καθόταv στην Ανατολική στην Δυτική και στην Βόρεια κερκίδα. Ο Αλαμπί γύρισε προς τη Βόρεια και κ….σε τους οπαδούς της ομάδας μας κάτι που για εμάς είναι ανεπίτρεπτο αφού ουδέποτε η ΘΥΡΑ 9 οργανωμένα δεν αποδοκίμασε παίχτη της ομάδας μας και δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε με κανένα τρόπο την πράξη του.

Μετά την πρόκληση από τον Αλαμπί ήρθε το επακόλουθο, όξυνση του κλίματος, μαζικά σφυρίγματα και ένταση. Μετά από όλα αυτά ο Αλαμπί (που δεν του έφταναν τα προηγούμενα αίσχη) γύρισε ξανά προς τη Βόρεια κερκίδα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα αυτή τη φορά, ενώ καύλιασε για άλλη μια φορά τους οπαδούς μας.

Με το τέλος του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής μας κατευθύνθηκε προς την Δυτική κερκίδα για να δώσει στους οπαδούς μας τη φανέλα του. Εκεί φαίνεται κάποιοι πως ήταν αντίθετοι, κάτι που ενόχλησε τον Αλαμπί και έριξε τη φανέλα του χάμω και κα….σε για τρίτη φορά τους οπαδούς μας.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβηκε πάλι με τον ποδοσφαιριστή μας πρωταγωνιστή αφού μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή είχε τσακωθεί στο omonoianews με οπαδούς της ομάδας μας, και τους έβριζε, πράγμα που ανάγκασε τους υπεύθυνους να κλείσουν τα comments κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο.

Μετά και τα σημερινά απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα μας. Όχι για την ποδοσφαιρική του ανικανότητα, αφού γι αυτό φταίνε οι ανίκανοι που αποφασίζουν ποιοι παίχτες κάνουν για την ομάδα μας και βλέπουμε παίχτες τέτοιου επιπέδου με το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος αλλά για τις πράξεις του.

Υ.Γ. 1 -Δυστηχώς οι εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Μυλωνά φάνηκε σημερα ότι έπιασαν τόπο λίγος σεβασμός και αυτοσυγκράτηση δεν κάνει κακό…

Υ.Γ. 2 – Μεγάλη μαγκιά να κερδίζεις ανύπαρκτο πέναλτι και να φωνάζεις σφύρα καλά π… γιε και να χειροκροτάς τον αποβληθέντα ποδοσφαιριστή.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ Η ΘΥΡΑ 9 ΜΑΖΙ ΣΟΥ”

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy