Έρογλου: “Με τη ψήφο των Τ/κ η λύση του Κυπριακού”

 Το 24Η σου χαρίζει 20€ για τις πρώτες σου αγορές στο Odelo, το 1ο παγκύπριο online supermarket.

Για να εξαλειφθούν κάποιες αδικίες δεν πρέπει να δημιουργούνται άλλες, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου λέγοντας ότι συνεχίζουν με ζήλο για μια συμφωνία που λείπει από την Κύπρο και να πάρουν την θέση τους στον κόσμο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε συνάντησή του με τον σύνδεσμο ζωής για υγεία και αξιοπρέπεια της Μόρφου, ο κ. Ερογλου είπε ότι όλοι πρέπει να ξέρουν πως δεν αναζητεί μια συμφωνία η οποία «θα δυσκολέψει τη ζωή μας, αλλά μια συμφωνία που θα επιτύχει το άνοιγμά μας στο κέντρο».

Επεσήμανε δε τη σημασία να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα ξεπερνά τις ανησυχίες, θα προφυλάσσει τα δικαιώματα των Τ/κ και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουν, όπως είπε.

Ο κ. Έρογλου ανέφερε ότι σίγουρα θα υπάρξουν επιθυμίες της άλλης πλευράς που δεν θα επιδοκιμαστούν από τους Τ/κ, ήδη άρχισαν – όπως είπε – και αυτό θα συζητήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και είναι σημαντικό να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον «λαό».

Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, πρόσθεσε, θα μοιράζονται κάποια πράγματα με την κοινή γνώμη μέσω του Τύπου σημειώνοντας ότι η συμφωνία στην οποία θα φτάσουν δεν θα εφαρμοστεί με την δική του υπογραφή, αλλά με την ψήφο του «λαού».

Θα λάβουν υπόψην, κατέληξε, τις ευαισθησίες του συνδέσμου ως προς τις διαπραγματεύσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ