“Κυπριστάν”…


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Από που ν´ αρχίσω και που να τελειώσω. Ας πάρουμε τα πρόσφατα. Επιδότες κατάσχεσαν οχήματα της Νομικής υπηρεσίας, Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Ο κ. Χάσικος μας είπε πως το ίδιο επιχειρήθηκε και στο Υπουργείο Εσωτερικών αλλά τους είπαν “πηαίννετε στο καλό”. Τρεις λαλούν και  δυο χορεύουν και με την περίπτωση των επεισοδίων στην εκδήλωση με Ταλάτ, όπου ο μεν Υπουργός Δικαιοσύνης επέρριψε ευθύνες στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο δε Αρχηγός δήλωσε πως ήταν ενήμερος ο Υπουργός. Μάθαμε και τι ώρα πήγε για υπνάκο ο Αρχηγός μετά από ένα εξαντλητικό υπηρεσιακό πρόγραμμα. Δεν μας είπε στις δημόσιες δηλώσεις του και τι πυντζάμες φορούσε…

Έγγραφα εξαφανίζονται, προσφορές κάνουν φτερά, όχι εγώ δεν φταίω, όχι εσύ φταις για τα δισεκατομμύρια που οδήγησαν ολάκερο λαό στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, όχι εγώ δεν φταίω, όχι εσύ φταις για την φονική έκρηξη στο Μαρί, που είναι το Μαρί και γενικώς που είναι το μυαλό μας! Το μυαλό τους πιο σωστά.

Πράγματα ασύλληπτα, κωμικοτραγικά, ψυχασθενικά, εμετικά και παράλογα.

Κύπρος η Κυπριστάν; Κράτος η ερασιτεχνικό θέατρο; Θα μας τρελάνουν η είμαστε όλοι τρελοί και ζούμε σε “ένα απέραντο φρενοκομείο;”.

Εγκέφαλοι “περιορισμένης ευθύνης” και αντίληψης και μια νοοτροπία άθλια. Όπως έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, αν αλλάξουν όλα αυτά εγώ “να γινώ χασάνης!”.

Κουφαθήκαμε! Μας πήραν για πολύ βλάκες. 

Και το χειρότερο; Σήμερα πάλι άκουγα για μια περίπτωση ενός παιδιού σε σχολείο της Πάφου που λιποθύμησε γιατί είναι άπορο και ντρεπόταν να ζητήσει συσσίτιο να φάει πρωινό!…