Α. Βγενόπουλος: “Τερατώδες ψέμα η δήθεν διαγραφή δανείου της ΔΕΛΤΑ”


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντρέας Βγενόπουλος σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την υπόθεση που εξέτασε η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για την “εμπιστευτική διαγραφή δανείου” ύψους €29 εκατομμυρίων της εταιρείας “Delta”, θυγατρικής της Marfin Investment Group.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Οι κατά συρροήν συκοφάντες της Επιτροπής Θεσμών «ανακάλυψαν» και δημοσιοποίησαν ότι η ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δήθεν διέγραψε δάνειο 29 εκ. Ευρώ της εταιρείας ΔΕΛΤΑ, θυγατρικής της MIG. Αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα και τους καλώ να δημοσιοποιήσουν τα σχετικά στοιχεία ή να ανακαλέσουν άμεσα και να ζητήσουν συγνώμη αλλά και την παραίτηση ή/και τη δίωξη των υπευθύνων που τους παραπλάνησαν.

Κατά τα άλλα εξεπλάγην που διέρρευσαν στον Τύπο το προσχέδιο και πληροφορίες του πορίσματος, διότι η Επιτροπή Θεσμών είναι μια σοβαρή Επιτροπή απ΄όπου δεν διαρρέει ποτέ τίποτα!

Από αυτά που διάβασα κατάλαβα γιατί κατέβαλλαν φιλότιμες «θεσμικές» προσπάθειες ώστε να μην εμφανισθώ να καταθέσω τις απόψεις μου.  Βέβαια αυτό που φοβούνται αυτοί και οι φίλοι τους θα τους συμβεί, διότι πλησιάζει η στιγμή που η Κυπριακή Κοινή Γνώμη θα μάθει όλη την αλήθεια.

Μέχρι τότε, για να γίνει αντιληπτή η ποιότητα και η χρήση των στοιχείων που «αποκαλύπτει» η Επιτροπή Θεσμών θα πω μόνον ότι γίνεται αναφορά στα «σκάνδαλα» Βατοπεδίου και MIGοδανείων που αναφέρονται σε ένα πόρισμα ενός τμήματος μιας σχετικής Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής και λένε ότι αυτό απεστάλη στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.  Μέχρι εδώ η δυσφήμιση έχει ολοκληρωθεί και οι συκοφάντες είναι ικανοποιημένοι.

Παραλείπουν όμως να πουν ότι με παραγγελία του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου διεξήχθη ποινική έρευνα διαρκείας δύο περίπου ετών που κατέληξε στο ότι δεν υπάρχουν καν ενδείξεις ή υποψίες για διάπραξη αδικημάτων και φυσικά η υπόθεση έκλεισε δημιουργώντας και το αντίστοιχο δεδικασμένο… 

Παρότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σοβαροί άνθρωποι λειτουργούν μ΄ αυτόν τον τρόπο για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες, δυστυχώς αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα…”