ΑΠΟΕΛ: Δεν “καίγεται” ο Ολυμπιακός…


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Επί αθηναϊκού εδάφους θα συνεχιστούν οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό για τον Ντε Βινσέντι, με τη διοίκηση των νταμπλούχων να αξιοποιεί την παραμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα και για να κλείσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Δώνη.

Η ανανέωση του προπονητικού επιτελείου είναι διαδικαστική και αναμένεται στη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη με τον Γιώργο Δώνη, παρουσία της δικηγόρου της Λίνας Σουλούκου, να μπουν οι υπογραφές και να κλείσει και τυπικά το θέμα. Ότι είναι τυπικό το ζήτημα προκύπτει και από το γεγονός ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά βάσει των προτάσεων και των επιθυμιών του Ελλαδίτη τεχνικού.

Τα δύσκολα αφορούν στον Ντε Βινσέντι, αφού επιβεβαιώνονται κάθε μέρα που περνάει οι πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να βρει ομάδα στον Αργεντινό άσο. Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της ομάδας, ο Ολυμπιακός προτιμά να πουλήσει τον Ντε Βινσέντι και να αποκομίσει όφελος, γι’ αυτό και θεωρείται ασύμφορο για τους Πειραιώτες να παραμείνει ο παίκτης στον ΑΠΟΕΛ.

Φαίνεται ότι η αραβική πρόταση ενός εκατ. ευρώ για τον Ντε Βινσέντι που έχει μεταφέρει ο Ολυμπιακός προς τον ΑΠΟΕΛ είναι τέχνασμα είτε για να κερδίσει χρόνο είτε για να πιέσει τους “γαλαζοκίτρινους” να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει στο νέο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει και ο ΑΠΟΕΛ… “Αν υπήρχε τέτοια πρόταση, ο Ολυμπιακός θα τον είχε πουλήσει… χθες”, είναι η άποψη που κυριαρχεί στην Ελλάδα επί του θέματος… 

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν “καίγεται” να βρει λύση εδώ και τώρα για τον Ντε Βινσέντι. “Καίγεται” όμως ο ΑΠΟΕΛ, αφού ο Αργεντινός αγωνίζεται σε θέση – κλειδί και αν δεν παραμείνει στους “γαλαζοκίτρινους”, θα πρέπει να βρεθεί έγκαιρα ο αντικαταστάτης του. Ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του στους “ερυθρόλευκους”, έχοντας στο πλευρό του και τον ίδιο τον παίκτη που επιθυμεί να παραμείνει στους πρωταθλητές. Η διοίκηση θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαπραγματευτικά όπλα που μπορεί. Αλλά αυτός που έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας… 

Πηγή: balla.com.cy