ΚΟΤ: Θετικές οι προοπτικές για τον Συνεδριακό Τουρισμό της Κύπρου


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΤ, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου για προώθηση του συνεδριακού τουρισμού της Κύπρου, o KOT συμμετείχε στην εξειδικευμένη διεθνή διοργάνωση εντατικών συναντήσεων πωλήσεων και δικτύωσης με δυνητικούς αγοραστές, Confec Blue, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Ιουνίου 2014 στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Στη φετινή διοργάνωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κύπρο εκδήλωσαν εκτός από τους ξένους διοργανωτές συνεδρίων και ταξιδίων κινήτρων, φαρμακευτικές εταιρείες για τη διοργάνωση συνεδρίων στην Κύπρο και διεθνούς εμβέλειας εταιρείες για λανσάρισμα των νέων τους προϊόντων στην Κύπρο.

Κατά τις συναντήσεις έγινε παρουσίαση των νέων εξελίξεων και επενδύσεων στην Κύπρο, των σχεδίων επιχορηγήσεων που προσφέρει ο Οργανισμός, των δυνατοτήτων της Κύπρου σαν προορισμού συνεδρίων και τουρισμού κινήτρων καθώς και γενικότερα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Το ενδιαφέρον για την Κύπρο, σύμφωνα με τον ΚΟΤ, κρίνεται πολύ ικανοποιητικό σε σχέση με την περσινή διοργάνωση αφού αρκετοί από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία όπως τη συμπεριλάβουν στα προγράμματα τους, ενώ αρκετοί αναφέρθηκαν με εγκωμιαστικά σχόλια για προηγούμενες συνεργασίες τους με την Κύπρο.

Πηγή: KYΠΕ