Λεμεσός: Άγνωστοι έστειλαν νεαρό στο νοσοκομείο


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Ένα άτομο έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 21χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, κατά την αναχώρηση του από μπαράκι, στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από πέντε με έξι, άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κατά την αναχώρηση του ιδίου και της παρέας του από το μπαράκι, είδε φιλικό του πρόσωπο να έχει έντονη συζήτηση με άγνωστο πρόσωπο. Πλησίασε για να δει τι συμβαίνει και τότε το άγνωστο πρόσωπο άρχισε να τον σπρώχνει. Στη συνέχεια, επενέβησαν άλλα πέντε με έξι άτομα, τα οποία τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα δοντιού, θλαστικά τραύματα και εκδορές στο πρόσωπο και εκδορές στα πόδια, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Από αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη συνέχεια, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου κατοίκου Λεμεσού. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.