Ξεπέρασαν τις 240,000 οι εισφορές στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

«Δεν ανοίξατε απλώς την πόρτα σας στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό. Ανοίξατε την καρδιά σας. Και ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς ξεχωριστά». 

Με αυτά τα λόγια η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και ο κ. Γιώργος Άππιος, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς ευχαρίστησαν όλους όσοι βοήθησαν στην επίτευξη του φετινού εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Σε Διάσκεψη Τύπου, η κα Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον απλό κόσμο που πρόσφερε ακόμη και από το υστέρημά του, αλλά και τις εταιρείες που παρά τα αρνητικά δεδομένα δεν δίστασαν να συνεισφέρουν για να ενισχύσουν τον άνθρωπο της Κύπρου που υποφέρει χτυπημένος από τη λαίλαπα της οικονομικής της κρίσης. 

Ακολούθως, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στη Διεύθυνση και όλο το προσωπικό της Τράπεζας Πειραιώς, αφού η Τράπεζα ανέλαβε και το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της προβολής, προώθησης και επικοινωνίας του εράνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, η κα Παπαδοπούλου απεύθυνε και στους δεκάδες εθελοντές, το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και τον πρεσβευτή του εράνου Ηρόδοτο Μιλτιάδους.

 Με τη βοήθεια όλων, τόνισε η κα Παπαδοπούλου, ανοίξαμε παράθυρο στην ελπίδα για δεκάδες συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων. 

Στη δική του ομιλία ο κ. Άππιος, είπε ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν συνοδοιπόρος στην όλη προσπάθεια, αφού ακολούθησε και στήριξε το ιερό έργο που για δεκαετίες επιτελεί ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός. 

Με διάφορες ενέργειες, η Τράπεζα παρότρυνε τον κόσμο να ανοίξει την πόρτα του στους εθελοντές και προώθησε το μήνυμα ότι οι πολλές μικρές εισφορές είναι σημαντικές.  Ακόμα, η Τράπεζα βοήθησε έμπρακτα στη συλλογή χρημάτων μέσα από το Δίκτυο των Καταστημάτων της, καθώς και με έρανο από κάθε ένα πελάτη της, μικρούς και μεγάλους, ιδιώτες και εταιρείες.

Μέσω της φετινής στήριξης μας, συνέχισε ο κ Άππιος, η Τράπεζα διαφώτισε τον κόσμο για το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και έβαλε τον έρανο στο υποσυνείδητο και στις καρδιές των Κυπρίων.  

Κλείνοντας, ο κ. Άππιος διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα θα συνεχίσει να στηρίζει τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, αφού ήδη, η Τράπεζα έχει εντάξει  την συνεισφορά προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό στις καθημερινές της τραπεζικές ενέργειες. Με κουμπαράδες στα ταμεία η Τράπεζα μετέτρεψε όλα τα υποκαταστήματα της σε σημεία συλλογής εισφορών.  Επιπρόσθετα, το Τμήμα Μάρκετιγκ έχει σχεδιάσει ειδικά βιβλιάρια επιταγών με τα χρώματα και τα σχήματα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Για κάθε πελάτη της Τράπεζας που επιλέγει το μπλοκ επιταγών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Τράπεζά θα συνεισφέρει €2 προς τον Οργανισμό.