Πάφος 2017: Μέτοχοι…αμέτοχοι


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Αποκαλυπτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μέτοχοι του σχήματος, πλην Δήμου Πάφου, έχουν μείνει μέχρι στιγμής και παρά τις διαβεβαιώσεις τους, μόνο στο «μιλητό» όσον αφορά στην εκπλήρωση των συμβατικών οικονομικών υποχρεώσεων τους, με αποτέλεσμα το τεράστιο έργο που έχει μπροστά του το ΔΣ να μην μπορεί εκ των πραγμάτων να υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα ταμεία του «Πάφος 2017» βρίσκονται σήμερα μόνο όσα κατέβαλε ο Δήμος Πάφου ως το μισό της πρώτης δόσης της χορηγίας του. Οι άλλοι μέτοχοι του οργανισμού δεν έχουν καταβάλει ακόμη τη δική τους συνεισφορά, ενώ μόλις πρόσφατα το κράτος έχει εμβάσει στον οργανισμό μέρος από το εξαγγελθέν από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού ποσό, το οποίο επέτρεψε να λειτουργήσει έστω και υποτυπωδώς ο οργανισμός.

Υπό τις δύσκολες αυτές οικονομικές συνθήκες, το ΔΣ του οργανισμού συνεχίζει τις προσπάθειες υλοποίησης του σχεδιασμού, αν και από πολλές συνισταμένες του οργανισμού εκφράζεται πλέον ανοιχτά η ενόχληση τους για την στάση και την όλη αντίληψη των φορέων της επαρχίας Πάφου ως προς τον μεγάλο στόχο που ανέλαβε η Πάφος έναντι της Ευρωπαικής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: pafosnet.com – Επίσημος συνεργάτης του 24Η.