Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών στη Λεμεσό

{loadposition ba_textlink}

Την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για άπορους μαθητές, υπό το σύνθημα “Παρέ-Δωσε χαρά στα παιδιά”, εξήγγειλε σήμερα ο ΔΗΣΥ Λεμεσού. Η εκστρατεία, που θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, γίνεται σε συνεργασία με την Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού και τη Μαθητική Κίνηση (ΜΑ.ΚΙ).

Σε διάσκεψη Τύπου στα γραφεία του ΔΗΣΥ Λεμεσού, ο Επαρχιακός Γραμματέας Νίκος Σύκας, ανέφερε πως στόχος της εκστρατείας είναι η στήριξη των άπορων μαθητών, στο πλαίσιο “της δεδηλωμένης πολιτικής του ΔΗΣΥ για ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας και της επέκτασης και της κουλτούρας του εθελοντισμού, δημιουργώντας έτσι τον κοινωνικό ιστό που χρειάζεται η κοινωνία μας για να μπορέσουμε να δώσουμε και να εμπεδώσουμε την ευαισθησία μας στα κοινωνικά προβλήματα”.

Η εκστρατεία, συνέχισε, εντάσσεται επίσης στο πλαίσιο συνεργασίας της παράταξης με θεσμούς και φορείς, οι οποίοι έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και ειδικότερα τα παιδιά και κάλεσε τον κόσμο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, υποδεικνύοντας ότι “έχει περισσότερη αξία όταν αυτή η προσφορά είναι από το υστέρημα μας”.

Από την πλευρά της, εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, η Βασιλική Γιάγκου εξέφρασε τη στήριξη της Σχολικής Εφορείας στην πρωτοβουλία του ΔΗΣΥ Λεμεσού και κάλεσε και αυτή με τη σειρά της το κοινό να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια.

Εκ μέρους της ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας Γιώργος Παπαγεωργίου, ανέφερε ότι η νεολαία του ΔΗΣΥ, είτε πρόκειται για μέλη της ΝΕΔΗΣΥ, της Πρωτοπορίας ή της ΜΑ.ΚΙ, καλείται να συμβάλει με το δικό τους τρόπο ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η εκστρατεία.

Η συλλογή των σχολικών ειδών (τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη ή και δωροκουπόνια) θα γίνεται στα Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ, από τις 8:00 μέχρι τις 18:00, ώρες λειτουργίας των γραφείων, ενώ τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στη Σχολική Εφορία Λεμεσού, η οποία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, θα τα διαθέσει σε απόρους μαθητές.

Πηγή: ΚΥΠΕ