Ομόνοια: Η τάση του Κυπραίου και οι προπονητές της κερκίδας

{loadposition ba_textlink}

Σχολιάζει η Άντρια Χήρα

Ναι μεν μπορεί να λέμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, αλλά από κάτι τέτοια λάθη τρέχεις μετά και δεν φτάνεις…

Βαθμολογικές απώλειες που έφεραν μουρμούρα και που θα στοιχίσουν ενόψει συνέχειας, όχι μόνο λόγω πρωταθλητισμού αλλά και λόγω ψυχολογίας, κλίματος και διάθεσης τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Από την αρχή διοίκηση και Κώστας Καϊάφας ακολουθούσαν το μότο «Δεν πάμε για πρωτάθλημα, αλλά για να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα»! Πρώτιστος τους στόχος είναι το δεύτερο φυσικά, κάτι το οποίο δεν λειτούργησε το βράδυ της Κυριακής στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αυτή η ανταγωνιστικότητα ήταν που έλειπε από την Ομόνοια! Και όχι μόνο στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Μία ανταγωνιστικότητα που παρουσίασε στα παιχνίδια με τη Ντιναμό Μόσχας αλλά και στην 2η αγωνιστική με αντίπαλο την Ανόρθωση. Υπήρχε ο ενθουσιασμός και η διάθεση, κάτι που λείπει για την ώρα από την ομάδα.

Στον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Οθέλλο, η Ομόνοια καλείται να βρει το δρόμο της επιστροφής στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, και να μην αφήσει σε καμία περίπτωση να τριτώσει το κακό, γιατί τότε μετά θα έρθουν άλλα… Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν άλλες απώλειες, πόσο μάλλον με μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία όπως είναι ο Οθέλλος.

Η τάση του Κυπραίου…

Η τάση του κλασικού Κυπραίου όταν πηγαίνει γήπεδο και η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, τα βάζει πάντα με τον προπονητή. Και τι δεν άκουσαν τα αυτιά μας την Κυριακή στο γήπεδο μετά το γκολ του Τομάς από πλευράς ΑΕΚ! Έφταιξαν οι αλλαγές του κόουτς, τα πειράματα με το 3-5-2, η αλλαγή του συστήματος στο 20άλεπτο και άλλα πολλά που του καταλόγισαν. Υπομονή, μόνο αυτό έχουμε, να πούμε ο καθ’ ένας να κοιτάζει τη δουλειά του! Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε από τόσο νωρίς και καμία ομάδα δεν έχασε τίποτα από τις τέσσερις κιόλας πρώτες αγωνιστικές. Πριν λίγο καιρό οι ίδιοι χειροκροτούσαν και επιβράβευαν την Ομόνοια και τώρα οι ίδιοι είναι αυτοί που την κρίνουν… Ο χρόνος θα δείξει, όχι στα βιαστικά συμπεράσματα!

Πηγή: balla.com.cy