ΑΕΚ: Μεγάλη προσοχή για να μην την «πατήσει»!

{loadposition ba_textlink}

Οι «κιτρινοπράσινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Αθηένου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κυριακή και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα σε μια αναμέτρηση που είναι επικίνδυνη.

Στους αγώνες με τις μεγάλες ομάδας ο προπονητής δεν χρειάζεται να πει κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες αφού το παιχνίδι από μόνο του έχει στην πρίζα τους παίκτες. Απέναντι όμως σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος να την πατήσεις αν δεν είσαι αυτός που πρέπει.

Γι΄ αυτό και προσπάθεια είναι να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα έτσι ώστε να μετουσιώσει την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας με τον Οθέλλο σε νίκη. Ο σύλλογος της Αθηένου απέδειξε πως δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν και θα χρειαστεί να μοχθήσει μέσα στο γήπεδο για να πετύχει το στόχο της.

Είναι ευχάριστο ότι οι Νέστορας Μυτίδης και Λευτέρης Μέρτακκας μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Για τον Ρομπέρτο Κολαούτι είναι σημαντική η προπόνηση της Παρασκευής. Αν ανεβάσει ρυθμούς θα τεθεί στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν. Σίγουρα εκτός είναι ο Κάντε, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο Μασάνα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

Πηγή: balla.com.cy