ΑΕΚ: Οι χαμένες ευκαιρίες και το λάθος του Βάντερ…

{loadposition ba_textlink}

Κάποιες φορές συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο αφού υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορεί να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Συνήθως όταν παίζεις καλά κερδίζεις. Η ΑΕΚ όμως δεν νίκησε γιατί σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες (βρήκε απέναντι της ένα πολύ καλό Ρομέρο) και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από το πουθενά απόρροια του σοβαρού λάθους του Βάντερ.

Σε γενικές γραμμές όμως ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε την ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί ευκαιρίες και να κυριαρχεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της έφτασαν σε πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης και γενικά έχει πολλά θετικά να κρατήσει όσον αφορά την απόδοση.

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν τον τρίτο φετινό παιχνίδι στο ΓΣΖ και η ΑΕΚ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εντός έδρας. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι ψυχολογικό το θέμα και δεν είναι τυχαίο που έγινε πάρα πολλές φορές λόγος για την ανάγκη δημιουργίας μιας πραγματικής ποδοσφαιρικής έδρας. Ας κάνουν λοιπόν υπομονή οι φίλοι της ομάδας μέχρι να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο.

Είναι αλήθεια ότι το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν θα μπορούσε να πάρει περισσότερους από τους 11 βαθμούς σε 7 αγώνες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η ΑΕΚ είναι μέσα στους στόχους της και στο χέρι της είναι να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του α΄ γύρου και να εδραιωθεί στην 6άδα.