ΑΕΛ: Περιμένουν κατόχους οι “νέες μετοχές”…

{loadposition ba_textlink}

Στην ΑΕΛ αναμένουν το ενδιαφέρον από φίλους του συλλόγου για αγορά μετοχών στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Το κάλεσμα έγινε μέσω ανακοίνωσης προ ημερών, αλλά ουδείς ακόμη δεν ενδιαφέρθηκε επίσημα και ουσιαστικά για να συμμετάσχει στο νέο μετοχικό σχήμα της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ. Ούτε και ακόμη στη γενική συνέλευση του σωματείου του περασμένου Σαββάτου υπήρξε ενδιαφερόμενος για το συγκεκριμένο ζήτημα ούτε καν μέλη του σωματείου θέλησαν να αναφερθούν στο σχετικό θέμα αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που ανακοίνωσε προ ημερών η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους.

Πάντως, ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΑΕΛ συνεχίζει με τους συνεργάτες του τις διεργασίες και επαφές με κάποιους γνωστούς επιχειρηματίες, επενδυτές που έχουν φιλική και επαγγελματική σχέση από το εξωτερικό κατά το πόσο μπορεί να πειστούν και να έρθουν να πάρουν πακέτο μετοχών της γαλαζοκίτρινης ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, διαβουλεύσεις και επαφές γίνονται ακόμη ούτως ώστε να βρεθεί το νέο διοικητικό σχήμα του σωματείου, αυτό δηλαδή που θα πάρει ψήφο ενόψει της εκλογικής γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου.

Πηγή: balla.com.cy