Αγγελίδης για Βέργα: “Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύλληψης”

{loadposition ba_textlink} 

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως η χθεσινή κατάθεση του Σάββα Βέργα ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και διήρκησε μέχρι τις 10:30 το βράδυ

Ακόμη πρόσθεσε ότι το περιεχόμενο της κατάθεσης του Δήμαρχου Πάφου αξιολογείται σε σχέση με τις καταθέσεις των δύο υπόπτων που ήδη τελούν υπό κράτηση της Μαρίας Σολωμονίδου και του πατέρα της Ηλία Σολωμονίδη, αλλά και σε σχέση με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που βρίσκονται στο φάκελο της υπόθεσης.

Τόνισε παράλληλα πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και σύλληψη του Σάββα Βέργα, σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε ενοχή του, ενώ ανέφερε ότι ίσως γίνουν και επιπρόσθετες καταθέσεις εάν υπάρξουν ασάφειες.

Τέλος, ο κ. Αγγελίδης είπε πως εντός της ημέρας αναμένονται και οι οδηγίες από τη Γενική Εισαγγελεία.

Βέργας: “Ξέροντας την αλήθεια δεν πρόκειται να συλληφθώ”

Απαντώντας στις δηλώσεις του Εκπροσώπου της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε αρχικά πως συνεργάστηκε πλήρως με την ανακριτική ομάδα και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Μάλιστα, διέψευσε σημερινά δημοσιέυματα που τον έφεραν να αντιδρά και να είναι εριστικός προς τους ανακριτές.

Ακόμη, για το ενδεχόμενο να ξανακληθεί για κατάθεση, ο κ. Βέργας δήλωσε πως “είμαι ένας νομοταγής πολίτης και είμαι έτοιμος να ξανακληθώ”.

Τέλος, όσο αφορά την πιθανότητα σύλληψής του, ο Δήμαρχος Πάφου είπε πως “Αυτό θα φανεί τις επόμενες ώρες, αλλά γνωρίζοντας την αλήθεια, νιώθω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο“.