Αίθριος ο καιρός σήμερα Πέμπτη

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά από το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί γενικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ