Ανόρθωση: Γλύτωσε την απόλυτη ξεφτίλα

{loadposition ba_textlink}

Λίγο έλειψε να το ζήσουν και αυτό, όμως η έμπνευση του Κάλβο και η αφύπνιση της ομάδας απέτρεψε τα χειρότερα.


Διαβάστε επίσης

ΕΝΑΔ-Ανόρθωση 2-4: Πρόκριση… με το ζόρι (pics)


Για να είμαστε δίκαιοι, μια κακή εμφάνιση είναι πάντα στο πρόγραμμα. Στην Ανόρθωση όμως ήρθαν δύο κολλητές πολύ κακές εμφανίσεις, με τον κόσμο να απογοητεύεται και δικαίως να γκρινιάζει. Φέτος ο στόχος ήταν να φτιαχτεί μια ελκυστική Ανόρθωση, που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Μόνο που με τέτοιες εμφανίσεις, θα αρχίσει να διώχνει και τους πιστούς που την ακολουθούν.

Ναι μεν η Ανόρθωσις είναι μια νέα ομάδα, τώρα χτίζεται όμως στο παιχνίδι με την ΕΝΑΔ δεν έδειξε χαρακτήρα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζεις με τη φωτιά, μπαίνεις μέσα τα καθαρίζεις και μετά αν θέλεις κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Ιδίως όταν είσαι η Ανόρθωση, που ο κόσμος σου έχει δει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια και του μαύρισε η ψυχή.

Η Ανόρθωση ήταν φλύαρη, είχε την κατοχή και μια ανούσια πρωτοβουλία κινήσεων. Έτσι όμως δεν κερδίζεις παιχνίδια, άλλο το παιχνίδι της υπομονής και άλλο της φλυαρίας. Άσκησε πίεση στους γηπεδούχους, μόνο όταν βρέθηκε προ του φάσματος του ξεφτιλίσματος. Για αυτό και κέρδισε.

Ότι περνάει γράφει…

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η αμυντική συμπεριφορά της Ανόρθωσης, ούτε λίγο ούτε πολύ τα πρώτα δύο σουτ των φιλοξενουμένων έγραψαν. Η βελτίωση στην αμυντική γραμμή είναι λέξη άγνωστη και τα ατομικά λάθη δίνουν και παίρνουν. Δυστυχώς όσο δεν βελτιώνεται η άμυνα, η εικόνα της ομάδας δεν πρόκειται να φτιάξει, ενώ παράλληλα θα χαθεί και η ελπίδα από τον κόσμο.

Μόνο τα ονόματα στις φανέλες

Το καλοκαίρι η Ανόρθωση όχι μόνο περίμενε για καιρό τους Εντέ και Γκαρσία, αλλά ξόδεψε και ένα σεβαστό ποσό του προϋπολογισμού της για να τους ντύσει στα κυανόλευκα. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν δικαιολογεί τη φήμη του και δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες των φίλων και ιθυνόντων της «Κυρίας».

Τόνι Κάλβο

Ευτυχώς φέτος στην Ανόρθωση υπάρχει ένας Τόνι Κάλβο που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Ο Ισπανός, κρατάει από το χέρι την Ανόρθωση και την οδηγεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια που κέρδισε η ομάδα, ο Ισπανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Κανείς δεν θέλει να φαντάζεται που θα ήταν η Ανόρθωση, αν έλειπε ο Κάλβο.

Η συνέχεια

Το τέλος μπορεί να ήταν θετικό όμως με τέτοιες εμφανίσεις η «Μεγάλη Κυρία» δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράματα. Η άμυνα μπάζει, ποδοσφαιριστές ακόμα ψάχνονται και η ομάδα δεν βγάζει αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι κομβικής σημασίας, με νίκη η Ανόρθωση θα δείξει χαρακτήρα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εάν όμως ηττηθεί τότε ο προβληματισμός και η γκρίνια θα αυξηθούν με πρόοδο γεωμετρική.

Πηγή: balla.com.cy