Ανόρθωση: Σκέφτεται αλλαγές ο Πάους

{loadposition ba_textlink}

Οι «μίνι» διακοπές τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και στο παιχνίδι με τον Οθέλλο υποχρεούνται να βρουν το δρόμο προς τη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα απαγορεύεται.

Ο Οθέλλος κάθε άλλο από εύκολος αντίπαλος θεωρείται, μιας και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του, έδειξε πως είναι πολύ σκληρό καρύδι και επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις.

Δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές
Το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές σκέφτεται σοβαρά ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», Αντρέ Πάους. Δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα να δούμε τον Σάμπαλα. Ο Λετονός έδειξε στα παιχνίδια με την Εθνική του πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού. Ενδεχόμενη είσοδος του Σάμπαλα στην ομάδα, λογικά θα αφήσει εκτός του Ιακοβένκο που έχασε αρκετές προπονήσεις στο διάστημα που μεσολάβησε, εκτός εάν ο κ. Πάους εκπλήξει και προχωρήσει και σε αλλαγή συστήματος.

Επίσης στη διάθεση του ο κ. Πάους θα έχει μετά από καιρό τον Τζέισον Δημητρίου, από τη μια ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός για περίπου 6 εβδομάδες και υπολείπεται αγωνιστικών λεπτών, από την άλλη όμως η εμφάνιση του Άντιτς στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και στο φιλικό με τον Άρη, βάζει σε σκέψεις τον Αντρέ Πάους.

Ερωτηματικό παραμένουν και οι σκέψεις του κ. Πάους για τους Εντέ και Γκαρσία. Ο μεν Γερμανός με Νιγηριανές ρίζες, μέχρι στιγμής αποτελεί την απογοήτευση της χρονιάς, καθώς πέρα της αναμέτρησης με την Ομόνοια σε καμία άλλη περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομα του. Στο αριστερό άκρο μπορεί να αγωνιστεί και ο Μακρής ενώ αποτελεί και τη φυσική θέση του Αβραάμ.

Όσο αφορά τον Γκονζάλο Γκαρσία, το διάστημα της διακοπής που προηγήθηκε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, για να φθάσει στο επίπεδο που βρίσκονται οι συμπαίκτες του. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Φαν Λέουβεν, με τη μέχρι στιγμή παρουσία του να μετριέται σε μικρές ολιγόλεπτες συμμετοχές. Για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του ο ποδοσφαιριστής, θα χρειαστεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, με το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Οθέλλο να θεωρείται πιθανό.

Πηγή: balla.com.cy