Απίστευτες εικόνες: Τους παρέσυρε το ρέμα στη Νίκαια (Pics+Vid)

{loadposition ba_textlink}

Μεγάλη καταστροφή στη Νίκαια με τα νερά να γίνονται χείμαρροι και να πλημμυρίζουν όλη την πόλη. Οι εικόνες να είναι πραγματικά πρωτοφανείς.

Στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και 25ης Μαρτίου σημειώθηκε τεράστια καραμπόλα είκοσι με τριάντα αυτοκινήτων τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και “στοιβάχτηκαν” το ένα πάνω στο άλλο.
Παράλληλα έχουν σημειωθεί μεγάλες ζημιές σε καταστήματα της περιοχής με τους ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο για ζημιές από 70 -100.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο χρήστη του διαδικτύου από την περιοχή:

Αυτή την ώρα έχει πλημμυρίσει η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα και οι οδηγοί να περιμένουν την Πυροσβεστική.

Συνολικά, μέχρι τώρα η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 170 κλήσεις για άντληση υδάτων, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στις περιοχές του Πειραιά, του Κερατσινίου και της Νίκαιας όπου αρκετά ισόγεια διαμερίσματα και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο λεκανοπέδιο έχουν προκαλέσει και αρκετές πτώσεις δέντρων με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να απομακρύνουν τους κορμούς από τους δρόμους.

Δείτε καρέ από την Νίκαια:

Πηγή: news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.