ΑΠΟΕΛ: Φαίνεται πως χάνει και Παρί ο Αλωνεύτης!

{loadposition ba_textlink}

Ο Αλωνεύτης έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Οθέλλο, λίγες ώρες πριν το ματς, και μολονότι δεν φάνηκε αρχικά να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τις επόμενες μέρες αποκλείστηκε και από την Εθνική ομάδα, μετά τις εξετάσεις που έκανε την Πέμπτη και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής και από αυτό του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος άσος συνέχισε την αποθεραπεία του στον Αρχάγγελο, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Συνεχίζει την φυσιοθεραπεία του, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με την Παρί. Υπάρχει μία εβδομάδα μέχρι τότε, αλλά αν δεν παρουσιάσει άμεσα βελτίωση η κατάστασή του ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του.

Στα θετικά είναι η επιστροφή στις προπονήσεις δύο βασικών παικτών που έφτασαν μέχρι τη Σερβία και την Μαριάνα Κοβάσεβιτς για να αποθεραπευτούν γρήγορα: Μαντούκα και Βινίσιους συμμετέχουν από τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Ερωτηματικό είναι η αποθεραπεία του Ντε Βινσέντι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι ο Καρλάο θα χρειαστεί ένα με ενάμιση μήνα για να επιστρέψει, ενώ και ο Παπάζογλου είναι εκτός μάχης με την Παρί, αφού δεν φαίνεται να προλαβαίνει, όπως έχουμε αναφέρει. Μένει να φανεί αν θα εκμεταλλευτούν τη μεγάλη διακοπή Τζεμπούρ και Ρίισε για να ανεβάσουν ρυθμούς και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Ο Αλγερινός άσος πάντως παραδέχτηκε στο Balla ότι είναι ανέτοιμος.

Πηγή: balla.com.cy