ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει ο γολγοθάς του Παπάζογλου, μπαίνει αποστολή

{loadposition ba_textlink}

Από τις 13 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τον Ερμή, όταν αντικαταστάθηκε στο τέταρτο λόγω τραυματισμού, έχει να αγωνιστεί ο Τάσος Παπάζογλου. Αρχικά το πρόβλημα δεν είχε διαφανεί σοβαρό, με τον Ελλαδίτη αμυντικό να μεταβαίνει στη Σερβία και τη Μαριάνα Κοβάσεβιτς για ταχύτερη θεραπεία. Ωστόσο, ο τραυματισμός του αποδείχτηκε σοβαρός και τον κράτησε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα!

Ο Παπάζογλου προπονείται κανονικά εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά έπρεπε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση. Πλέον φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Εθνικό και μετέπειτα θα πετάξει για Παρίσι για το παιχνίδι με την Παρί.

Σιγά-σιγά ο Ελλαδίτης αμυντικός θα προσπαθήσει να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της ενδεκάδας. Ο τραυματισμός του είχε έρθει σε μία περίοδο όπου έδειχνε ότι θα γινόταν… μόνιμος στην αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Δεν είχε παίξει πολύ, αλλά είχε ενθουσιάσει με τις μεστές και σοβαρές εμφανίσεις του, σε σημείο που θεωρείτο φυσιολογικό να παίρνει για παράδειγμα τη θέση του κορυφαίου στόπερ πέρυσι, του Γκιλιέρμε Αμορίν. Ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστευόταν και ο Παπάζογλου έδειχνε έτοιμος να καπαρώσει μία θέση στην άμυνα.

Αλλά ο τραυματισμός τον φρέναρε και τώρα πρέπει να παλέψει από την αρχή για τη θέση του. Ο Ελλαδίτης αμυντικός επιστρέφει αποφασισμένος να βάλει και πάλι δύσκολα στον προπονητή του, καθώς έχει δείξει ότι έχει την ποιότητα και την αξία να φοράει φανέλα βασικού στον ΑΠΟΕΛ. Θα προσφέρει, όμως, και πολύτιμη βοήθεια στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιεί τον Παπάζογλου ενίοτε και δεξιά, προκειμένου να παίρνει ανάσες ο non-stop Μάριο Σέρτζιο.

Η επιστροφή του πολυθεσίτη Παπάζογλου στην αποστολή του αγώνα με τον Εθνικό αποτελεί σπουδαία είδηση για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος περιμένει πλέον σιγά-σιγά από τον νεαρό αμυντικό να ξαναβρεί τα πατήματά του, διεκδικώντας τη θέση του στην ενδεκάδα.

Πηγή: balla.com.cy