Απόλλων: Ladies πανέτοιμες να γράψουν ιστορία…

{loadposition ba_textlink}

Η ομάδα του Βαλεντίνου Κουλουντή φιλοξενείται από την Μπρόντμπι στο παιχνίδι ρεβάνς της φάσης των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Η Απόλλων Ladies κέρδισε με 1-0 στο παιχνίδι της 8ης Οκτωβρίου που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο την Μπρόντμπι, έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, αλλά θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από όλους για εκπλήρωση του στόχου.

Με τη Μαργαρίτα Σοφοκλέους να μην μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά με τις υπόλοιπες 20 παίκτριες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή να δηλώνουν πανέτοιμες, ο Βαλεντίνος Κουλουντής θα παρατάξει πλάνο με τις πιο κατάλληλες παίκτριες που θα προσπαθήσουν να βγάλουν εις πέρας το έργο υπεράσπισης του σκορ του πρώτου αγώνα που θα δώσει το εισιτήριο για τους 16 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έχοντας, φυσικά, τη συμπαράσταση και 60 περίπου φίλων της η Απόλλων Ladies συγκεντρωμένη και υπερβάλλοντας εαυτό θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για να βρεθεί στους 16 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί όπου από το βράδυ της Τετάρτης περιμένει αντίπαλο η γνώριμη της Gintra Universitetas η οποία κέρδισε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι εκτός έδρας τη Σπάρτα Πράγας με 4-5 (1-1 η κανονική διάρκεια το ίδιο σκορ με τον πρώτο αγώνα στη Λιθουανία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περίπου 60 φίλοι της Απόλλων Ladies το βράδυ κάποιοι εξ αυτών είναι από την Κύπρο ενώ οι υπόλοιποι φοιτητές από Δανία και Σουηδία.

Πηγή: balla.com.cy