Αρχ. Αστυνομίας: Αναγνωρίζω την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες της ΥΚΑΝ

{loadposition ba_textlink}

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), είπε πως αναγνωρίζει την πολυπλοκότητα, την επικινδυνότητα, αλλά και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα μέλη της Υπηρεσίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και συνεχάρη τα μέλη για το αξιόλογο έργο το οποίο επιτελούν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε Αστυνομικές Διευθύνσεις, Τμήματα, Μονάδες και Υπηρεσίες, ο κ. Χρυσοστόμου επισκέφθηκε σήμερα την ΥΚΑΝ, η οποία όπως είπε “αγωνίζεται καθημερινά για την καταπολέμηση της παραγωγής, εμπορίας, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών καθώς επίσης και για την ανάπτυξη διεθνούς συνεργασίας για πάταξη του λαθρεμπορίου και μείωση – εξάλειψη της παράνομης προμήθειας των ναρκωτικών διεθνώς”.

“Η ΥΚΑΝ”, είπε, “παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα και ζήτησε όπως όλοι συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, έτσι ώστε η Υπηρεσία να παραμείνει μια από τις πλέον αξιόπιστες Υπηρεσίες της Αστυνομίας”.

Υπογράμμισε εμφαντικά ότι “η εξιχνίαση του σοβαρού εγκλήματος ενισχύει σημαντικά τα επίπεδα εμπιστοσύνης του πολίτη προς την Αστυνομία, προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας”.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας σκιαγράφησε τη στρατηγική και ανέλυσε το όραμα, τους στόχους και τις προτεραιότητες της Ηγεσίας της Αστυνομίας.

Επανάλαβε, επίσης, την αναγκαιότητα να συνδράμουν όλοι στην υλοποίηση των στόχων της Ηγεσίας, ούτως ώστε να καταστεί η Αστυνομία ένας σύγχρονος, ευέλικτος, παραγωγικός και αποτελεσματικός οργανισμός.

Πηγή: ΚΥΠΕ