Δείτε τι ζωγράφισαν οι Ουαλοί για την Εθνική μας (videos)!

{loadposition ba_textlink}

Το Balla τρύπωσε στα αποδυτήρια της Εθνικής μας και σας παρουσιάζει το καλωσόρισμα των Ουαλών στην ομάδα μας! Αποστολή στο Κάρντιφ: Ειρήνη Σπυροπούλου.

Κατ’ αρχάς το… στόρι πίσω από τον πίνακα αυτό. Μία ομάδα παιδιών ζωγραφίζει πίνακες για κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ουαλίας. Η θεματολογία τους επικεντρώνεται ασφαλώς στον Γκάρεθ Μπέιλ και την υπόλοιπη ομάδα της Ουαλίας. Αλλά υπάρχει πάντα κάποιος πίνακας και για τους φιλοξενούμενους.

Το πρωί, πριν τη διάσκεψη Τύπου των Ουαλών, έγινε έξω από την αίθουσα Τύπου μία μικρή εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν τα παιδιά αυτά για την προσφορά τους προς την Εθνική ομάδα. Κάθε παιδί πήρε ως έπαθλο ένα έγγραφο, στο οποίο πιστοποιείται η συμμετοχή του στους πίνακες αυτούς. Σ’ αυτό αναγράφεται το παιχνίδι, για το οποίο προορίζονται οι πίνακες. Παίκτες της Εθνικής ομάδας συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή, φωτογραφίζονται με τα παιδιά και υπογράφουν στα παραπάνω έγγραφα. Εν προκειμένω, συμμετείχαν οι τρεις γκολκίπερ της Εθνικής Ουαλίας.

 

Όπως μας ενημέρωσαν το πρωί οι υπεύθυνοι αυτής της εκδήλωσης που γίνεται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Ουαλίας, υπήρχε κι ένας πίνακας που δεν ήταν στα… εκθέματα το πρωί, αφού είχε πάρει ήδη τη θέση του στα αποδυτήρια της Εθνικής.

Το Balla τρύπωσε στα αποδυτήρια της Εθνικής μας στο Cardiff City Stadium και σας παρουσιάζει τον πίνακα που ζωγράφισαν οι νεαροί Ουαλοί για την Κύπρο! Ο πίνακας βρίσκεται στην είσοδο των αποδυτηρίων και αποτελεί το καλωσόρισμα των Ουαλών στην Εθνική μας!

Πηγή: balla.com.cy