Δεν σχολιάζει τίποτα ο Δημάρχος Πάφου Σάββας Βέργας

{loadposition ba_textlink}

Δεν σχολιάζει επί της ουσίας τα τεκταινόμενα στην Πάφο ο Δήμαρχος Σάββας Βέργας, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των ανακριτικών αρχών και αυτό μετά και από σχετικές οδηγίες που έλαβε από τους δικηγόρους του, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα.

Ο Δήμαρχος Πάφου συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Σωκράτη Χάσικο με κύριο θέμα τις προετοιμασίες για το «Πάφος 2017» και όπως ήταν φυσιολογικό ρωτήθηκε μετά το πέρας της σύσκεψης σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα τεκταινόμενα στην Πάφο.


Διαβάστε επίσης

Σε αντιφάσεις φέρεται να υπέπεσε ο Βέργας


«Έχω πάρει οδηγίες από τους δικηγόρους μου καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες να μην προχωρήσω σε οποιαδήποτε δήλωση που ίσως επιστρέψει εναντίον μου» δήλωσε ο κ. Βέργας.

Πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στην Γενική Εισαγγελία και στην Αστυνομία ότι θα προχωρήσουν και θα κάνουν αυτό που πρέπει για τις υποθέσεις για τις οποίες έχει γίνει πάρα πολύς θόρυβος το τελευταίο διάστημα.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος βρίσκεται στη διάθεση των ανακριτικών αρχών ο κ. Βέργας ανέφερε «ανά πάσα στιγμή και όποτε χρειαστεί» προσθέτοντας πως αυτό το έχει αποδείξει κατά την τελευταία του κατάθεση όταν και επί 7 ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις των ανακριτών καταθέτοντας όλα τα στοιχεία.

Το ίδιο ισχύει, ανέφερε και για όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Πάφου οι οποίοι, όπως δήλωσε, έχουν παραδώσει όλα εκείνα τα οποία έχει ζητήσει η Αστυνομία Πάφου.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για αντιφάσεις που διαπίστωσε η Αστυνομία μεταξύ των όσων υποστηρίζει στην κατάθεση του και των όσων προκύπτουν από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα ο κ. Βέργας επανέλαβε ότι δεν μπορεί να συζητήσει επί της ουσίας.

«Αυτά είναι δημοσιογραφικές ειδήσεις που ούτε μπορώ να σχολιάσω από της στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα» σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ