Δωρεάν εισιτήρια για τις διοργανώσεις της UEFA προσφέρει η Cyta

{loadposition ba_textlink}

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων στην Κύπρο και το εξωτερικό, θα έχουν οι ποδοσφαιρόφιλοι πελάτες της Cyta, που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της στο Facebook. Τα δώρα αφορούν δωρεάν εισιτήρια και σε κάποιες περιπτώσεις όλα τα έξοδα του ταξιδιού πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται κάθε αγωνιστική εβδομάδα, μέσω της σελίδας της Cyta στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Όσοι συνδρομητές της Cyta επιθυμούν να συμμετέχουν, θα επιλέγουν τον αγώνα που τους ενδιαφέρει και, ακολούθως, θα πρέπει να απαντήσουν σωστά, σε μια ερώτηση κλειστού τύπου, η οποία θα αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις.

Οι νικητές θα αναδεικνύονται με κλήρωση κατά τη λήξη του αντίστοιχου διαγωνισμού. Τα δώρα θα είναι ένα ή δύο εισιτήρια για κάθε νικητή, αναλόγως του αγώνα, τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα ΄Α Κατηγορίας, όσο και για αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων UEFA Champions και Europa League που θα διεξάγονται εντός και εκτός Κύπρου.

O διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει με ταξίδια στον αγώνα των ομίλων του UEFA Europa League, MONCHENGLADBACH – ΑΠΟΛΛΩΝ στις 23 Οκτωβρίου, όπου η Cytavision δίνει την ευκαιρία σε δύο μεγάλους τυχερούς να ταξιδέψουν στη Γερμανία μαζί με την επίσημη αποστολή του Απόλλωνα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ακολούθως, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον αγώνα των ομίλων του UEFA Champions League μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της PARIS ST.GERMAIN, που θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ. Οι νικητές θα ανακοινώνονται στη σελίδα Facebook της Cyta, μετά τη λήξη κάθε κλήρωσης, κάθε αγωνιστικής. Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της Cyta στο Facebook www.facebook.com/cytaofficial