Δώρος Σεραφείμ: “Αν θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια… καλώς να ορίσουν”

{loadposition ba_textlink} 

Ο Δώρος Σεραφείμ δέχτηκε ερώτηση για το ποσό που χρωστάει η Σιόν στους “πράσινους” σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Οι επιστροφές των Σκέμπρι και Χριστοφή αλλά και η διαιτησία είναι επίσης κάποια από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sports1:

Για το ποσό που χρωστά η Σιόν στην Ομόνοια:

“Οι 150.000 ποτέ δεν ήταν λίγα χρήματα για την Ομόνοια. Από τον καιρό που έχουν δημιουργηθεί τα μεγάλα χρέη… έχουμε ανάγκη το κάθε σεντ. Πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε ξεκινήσει με μείων 2.5 εκατομμύρια το φετινό μας μπάτζετ. Δεν έχουμε ξεφύγει στον προγραμματισμό παρόλο που έχουν προστεθεί κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαμε υπόψη μας. Τα λεφτά του Χριστοφή έπρεπε να μας είχαν δοθεί πριν από ένα μήνα. Υποχρεωθήκαμε να το κάνουμε καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις μας”.

Για την διαιτησία και τον Γιώργο Νικολάου:

“Πέραν από τις καταγγελίες που γίνονται, εμείς προσπαθούμε να δώσουμε την σωστή πληροφόρηση στην ομοσπονδία, στους διαιτητές και όλους τους φορείς. Το θέμα είναι να δώσουμε το σωστό μήνυμα. Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται 50-50 για όλους και όχι με διαφορετικά σφυρίγματα”.

Για το αν μετάνιωσε για την επιστροφή του στην ομάδα:

“Εμείς αγαπούμε την ομάδα και ουσιαστικά έχουμε ανταποκριθεί με την ελπίδα να βοηθήσω να ανταπεξέλθει το Σωματείο στις δυσκολίες. Γιατί να το μετανιώσω καθώς από το 1954 αντιμετωπίζουμε τα ίδια και ίσως χειρότερα προβλήματα”.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι Σκέμπρι και Χριστοφή:
“Ποδοσφαιριστές που εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τον χαρακτήρα τους και από τον τρόπο παιχνιδιού τους μας ενδιαφέρουν πάντα. Αν θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια… καλώς να ορίσουν”.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy