Εκστρατεία δεντροφύτευσης στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

{loadposition ba_textlink}

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εκτός από την φύτευση των δεντριλίων τα οποία αγοράστηκαν με τη βοήθεια διαφόρων χορηγών, σε όποιο από τα πάρκα χρειάζεται οποιαδήποτε συντήρηση ή κατασκευή αυτή πραγματοποιείται και πάλι με την βοήθεια των χορηγών και των εθελοντών.

Η εκστρατεία ξεκίνησε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 όπου η Ομάδα Εθελοντών μαζί με τους περίοικους της οδού Πιπίνου δενδροφύτευσαν και τοπιοτέχνησαν το πάρκο. Τη Κυριακή 19 Οκτωβρίου συνεχίστηκε στο πάρκο της οδού Λεβάντας.

Ο Δήμαρχος Δώρος Αντωνίου σε δηλώσεις του ανάφερε ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου αποτελεί καθήκον όλων μας και επιτάσσει την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με χορηγούς και αρκετούς εθελοντές. Ανάφερε δε ότι είναι πολύ σημαντική η ευαισθητοποίηση και εμπλοκή των δημοτών σε αυτή την προσπάθεια και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Όπως αναφέρεται, η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, παρόλο που συστάθηκε πριν λίγους μήνες, μέτρα στο ενεργητικό της αρκετές συναντήσεις και διάφορες δράσεις.