Ερμής: Δυσαρέσκεια για παίκτες αλλά και διαιτησία

{loadposition ba_textlink}

Οι δύο βαθμοί που απώλεσε ο Ερμής κόντρα στην Αγία Νάπα και ειδικότερα ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία δεν άρεσε στους διοικούντες της Αραδιππιώτικης ομάδας, οι οποίοι θα συνεδριάσουν απόψε με αφορμή τα τελευταία κακά αποτελέσματα.

Η διοίκηση των φτεροπόδαρων είναι δυσαρεστημένη από τις εμφανίσεις των παικτών και προτίθεται να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να μην συνεχιστεί η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας.

Παράλληλα όμως βράζουν και με την διαιτησία καθώς η επίσημη θέση της διοίκησης του Ερμή είναι πως μπορεί οι παίκτες των φτεροπόδαρων να μην έκαναν σωστά την δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο όμως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή του αγώνα, Θωμά Μούσκο να αρνείται ξεκάθαρο πέναλτι στην ομάδα της Αραδίππου. Με αφορμή όλα αυτά η διοίκηση της αραδιππιώτικης ομάδας θα συνεδριάσει απόψε τόσο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά και για την διαιτησία του Θωμά Μούσκου.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας του Ερμή, Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα και από αύριο θα πιάσουν δουλειά.

Πηγή: balla.com.cy